2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
واقعا؟ توکل ب خدا. دکتر هم خیلی امیدواری میداد که عجله نکن. ولی اینکه اینقد آروم داره بالا میره نگر ...

عزیزم برا منم ۶بود خودمو بستم به لوبیا سبز روزی یک پیاله میخوردم..بعدش ماساژ عالیه باپیاده روی ..اینارو انجام بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپولش چجوریه؟  هر روز باید استفاده بشه؟ استرادیول هم جوری هس ک آدم نگران میشه سرخود ی کاری کنه ...

دقیقا نمی دونم عزیزم رزقرمز رنگ رو یادته ؟اون روز ۱۴ ضخامتش ۶ بود یادمه با امپول استرادیول بالا رفت و انتقاا داد و مثبتم شد 

آلا جون من بدون دارو ضخامتم خوبه ولی استرادیول که خوردم تو دو تا انتقالام با ناز و ادا میرسید به ۸ و انتقال میدادم شایدم برای شما اینجوریه بدنت 

اصلا نه عجله کن نه استرس داشته باش ان شاالله بهترینا در انتظارته عزیزم امشب خیلی ب فکرت بودم یهو دیدم همبنجوری زیر لب برات دارم نادعلی میخونم ان شاالله بحق علی شرایطت عالی بشه و انتقال موفقیت امیزی داشته باشی 

بله عزیزم درسته  ن منم شرایطش رو ندارم بخوام برم  ولی کاش یجوری میشد یا مراکز زیاد میشد ...

بله دقيقا چون پروسه درمان هم خیلی طولش میدن مثلا به اکثرت میگن اول ای یو ای چندبار انجام بدید بعد میکرو خب معلومه رفت و آمد بیشتر میشه از طرفی هم اکثر استان‌های دیگه مراکز ندارن یا اگه دارن افراد ترجیح میدن بیان تهران برای درمان البته اتباع خارجی هم دیدم زیاد میان درکل وقتی میفتی تو این راه یه کفش و اعصاب آهنی میخواد با کلی وقت که باید سپری کنی

گلم حتما بالا میره پیاده روی و ماساژ یادت نره انشالا که انتقال میدی مثبت هم میشی

چشم .ممنونم عزیزم❤️ ان شاالله همچنین😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=285724949]بچه ها تهران یا شهرای دیگه داروخانه ای میشناسین پچ استرادیول داشته باشه و اینترنتی ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم. خدا خیرتون بده که از خواهر هم عزیزترین😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان شما قبل از سیکلهای ای وی اف واسه باردار شدن طبیعی قرص های محرک تخمک گذاری میخوردین ؟

یکی دو بار کلوموفین و لتروزول خورده بودم. وقتی میخواستم آی یو آی کنم. متاسفانه خیلی چیزی یادم نمیاد قرصای دیگه ای هم داشتم اون موقعا یا نه. ولی چون از همون اول مشخص شد تحرک همسرم کم بوده بیشتر ایشون دارو میخورد من نهایت تقویتی اینا داشتم. ی چند دوره هم طب سنتی .

من دو بار سیکلم با قرص استرادیول کنسل شد ولی اینبار آمپول داشتم  انشاالله ضخامتت خیلی خوب ب ...

ممنونم عریزم چشم. اره مخصوصا ک جنین منم اونقدی نیس ک ادم بخواد ریسک کنه. اتفاقا امروز سونو کردی با اینکه برام سخت بود ولی هی تو دلم دعا میخوندم ک اگه مشکلی تو رحم هس مشخص بشه و کنسل بشه که الکی وقت و جنینم هدر نره. ب دکتر هم گفتم سابقه پولیپ داشتم بیشتر دقت کرد و زیاد طولش داد سونو رو ولی شکر خدا مث اینکه چیزی نبود.

اهان ی چیزی تو برگه نوشته کنار تخمدان راست ی چیزی شبیه کیست دیده شده ی همچین چیزی. کیست باشه مشکلی ایجاد نمی کنه؟ موقع شروع سیکل کیست نداشتم

این سری دکتر اوابوست و اینو فولیک برام نوشت گفت احتمالا سینال اف برای این سری بنویسه پیورگان جواب ند ...

ان شاالله که همه چی این دفعه عالی پیش میره😍. واقعیتش موردای متفاوت تو دوستان دیدیم اینجا. نمیشه دقیق گفت کدوم بهتره. بعضیا سینال بهشون سازگاره بعصیا خارجی و ...

من تو ۴ تا پانکچر همیشه سینال داشتم. فقط تو ی سیکل ی جنین خییییلی ضعیف داشتم . مابقی جنین ها همه شون a بودن ولی خب تعدادم همیشه کم بوده. خودم دوس داشتم ی سیکلم با امپول خارجی باشه ک ببینم بازم تعداد کم میشه یا فرق می کنه، ولی دکتر قبول نکرد ب خاطر شرایط نگه داری آمپول ها.

عزیزم برا منم ۶بود خودمو بستم به لوبیا سبز روزی یک پیاله میخوردم..بعدش ماساژ عالیه باپیاده روی ..این ...

ممنونم عزیزم چشم🌹.

انجامشون میدم همه رو همچنان. البته لوبیا دو روزه دیگه نخوردم. باز درست می کنم فردا میخورم❤️

دقیقا نمی دونم عزیزم رزقرمز رنگ رو یادته ؟اون روز ۱۴ ضخامتش ۶ بود یادمه با امپول استرادیول بالا رفت ...

الهییییی قربووووونت برم😭😭😍😘😘😘 ممنوووونتم عزیزم. امشب بعد دکتر همین جوری دلم گرفته بود ولی خودبخود خوب شدم حالم بهتر شد. قطعاااا همه اش اثرات دعاهای شماست😘😘 من خواهر ندارم ولی تک تک تون عین خواهر و خیییییلی بهتر و عزیزتر از خواهرید برام. خدا همه تونو  برا من و برا عزیزاتون حفظ کنه 😍 و ان شاالله همتون حاجت روا ازین ماه مبارک خارج بشید😘😘

آره رز قرمزو یادمه❤️ توکل ب خدا. اگه سیکل کنسل شد ان شاالله این آمپولو مد نطر قرار میدم.

راستش فک می کنم منم اینجوری هستم. چون یادمه بار اولی که اومدم مرکز جدید و سونو شدم روز ۲ بود و ضخامتم ۴ بود. خوشحال بودم ک مشکلی پیدا نمی کنم. الان که شما گفتی یادم افتاد. باید دفعه بعدی اینو حتما بگم ب دکتر 

بله دقيقا چون پروسه درمان هم خیلی طولش میدن مثلا به اکثرت میگن اول ای یو ای چندبار انجام بدید بعد می ...

دقیقا عزیزم منم چون ایوای هم کردم همونجا دوسال رفت وامد کردم واقعا زده شدیم واس همین حاضرم قیده ۹تا جنینامو بزنم و دوباره همون راهو از اول برم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭