2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
😔سنو گفت سقط شده💔

متاسفم عزیزم واقعا سخته ولی خداروهزار بار شکر که طبیعی باردار میشی ماها فکر کن خیلی هامون با آی وی اف و به سختی و با کلی هزینه باردار میشیم و گاهی میبینی متاسفانه بعد این همه سختی بازم سقط پیش میاد 

سعی کن به خودت حسابی برسی ان شالله چند ماه دیگه دوباره ی معجزه کوچولو میاد تو دلت

سلام خانما 

من اصلا تکون خوردن بچه هارو حس نمیکنم 16 هفتم دکترم رفتم با این دستگاه های شنود ضربان قلب صدای قلب یکیشو شنیدم ولی صدای یکی دیگش نیومد. استرس گرفتم همش نگرانم نکنه چیزی شده سونو هم گفت اردیبهشت برم احتمال داره خدایی نکرده چیزی شده باشه؟ 😔😔اینکه صدای قلب یکیش نیومد طبیعیه ؟ دکترم چیزی نگف .خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما  من اصلا تکون خوردن بچه هارو حس نمیکنم 16 هفتم دکترم رفتم با این دستگاه های شنود ضر ...

نگران نباش عزیزم اگه دکترت شک داشت حتما اورژانسی میفرستادت سونو 

به دلت بد راه نده انشالله حالشون خوبه 

برای بارداری اول تا بیست هفته حرکت جنین متوجه نمیشی

سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

من بدون قرص پریود نمیشم امروز دوازده روزه که قرص

استروژن میخورم دو سه روز که بعدازظهرا سردردهای بدی

میگیرم تا دو سه ساعت بعداز افطار هم طول میکشه 

به نظرتون از عوارض قرص استروژنه یا روزه داری و کم ابی بدن؟

الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها از پیگیری های همه تون ممنونم.  ضخامتم ۶/۷ شده که بازم خیلی کمه🥺 البته دکتر هی امیدواری میده میگه چون رو ب افزایشه خوبه. استرادیولارو ۴ تا کرد  و ۴ تا هم ک واژینال . گف چهارشنبه دوباره بیا بیینیم چطوره بعد prp کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها تهران یا شهرای دیگه داروخانه ای میشناسین پچ استرادیول داشته باشه و اینترنتی بفروشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عریزم خوبه ی دوتا هم بالا بره حله انشالا که این ماه انتقال میدی  

مشکل همینه دیگه😅 تو ی هفته ی دونه رفته بالا تو ۳-۴ روز چقد میخواد بره بالا که قابل انتقال بشه🥺 ی سابقه ی بدی هم دارم ک چند بار شده که تری لاین شده ولی بعد دوباره بهم خورده سه خطی بودنش. توکل ب خدا

کاش امپول استرادیول بهت میداد عزیزم ان شاالله خیره 

آمپولش چجوریه؟  هر روز باید استفاده بشه؟ استرادیول هم جوری هس ک آدم نگران میشه سرخود ی کاری کنه

پچ رو پرسیدم گف نیاز نیس عجله نکن همین روند خوبه‌. گف اینجا هم نیس ولی اگه میخوای دلت آروم بشه پیدا کردی اشکالی نداره استفاده کن

من از داروخانه فتح خیابان دزاشیب می گرفتم

شماره ای چیزی ازش داری سحر جان؟

بچه ها تهران یا شهرای دیگه داروخانه ای میشناسین پچ استرادیول داشته باشه و اینترنتی بفروشه؟

آلا جان من انتقال اولم ۶,۸ بود که مثبت شدم ان شاالله واسه شما تا زمان انتقال بالاتر هم می‌ره

من از داروخانه دکتر نازنین رحمانیان توی گاندی می‌گرفتم شماره ش رو میذارم فردا ز بزن بپرس ازشون من الان ز زدم ج ندادن

02188875984

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من از داروخانه فتح خیابان دزاشیب می گرفتم

از تو نت ی داروخونه فتح پیدا کردم ادرسش این بود خیابان ولیعصر ابتدای توانیر روبروی بیمارستان دی. گف نداریم. نمیدونم همونی هس ک شما میگفتین یا این ی جای دیگه اس