2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
دوستان من فردا سونو nt دارم خیلی استرس دارم لطفا میشه برام دعا کنید❤️❤️❤️

ان شاالله همه چی عالیه و خوش خبر میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم خیلی خیلی امشب دلم شکسته بود خیلی گریه کردم دعاتون کردم  آلا داداشم فردایی روشن مه ...

الهییی قربووون دلت برم. 

بشکن دل بی نوای مارا ای عشق

این ساز شکسته اش خوش آهنگ تر است.

ان شاالله خیییییلی زود هممون حاجت روا بشیم😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من امروز رفتم‌ پیش دکترم جواب غربالگری رو دید خدارو شکر گفت همه چیز خوبه، چکاپ کامل هم داده ب ...

الحمدالله😍

سلام عزیزم منم فردا nt دارم ، خیلی برات دعا میکنم شما هم برای نی نی من دعا کن لطفا    

ان شاالله همتون خوش خبر باشین😍

دوستان من فردا سونو nt دارم خیلی استرس دارم لطفا میشه برام دعا کنید❤️❤️❤️

سحر جان فردا رفتی برای nt لطفا از دکتر بپرس سری دوم دقیقا کی باید بیایم،برای من نوشته ۱۸ هفتگی فقط نمیدونم باید ۱۸ هفته پر بشه بعد بریم یا توی ۱۸ هفته باشیم ،مثلا ۱۷ هفته و ۲ روز .مرسی عزیزم❤

این دفعه دکتر قطره کولیکز داد سه روزه بهشون میدم خدا رو شکر شبها کمتر اذیت می کنند. راست کولیک تا چن ...

دختر من از دوماه و نیم کم کم بهتر شد تا سه ماه خوب شد تقریبا فقط بعدش نمی خوابید گریش کمتر شد 

معمولا بین ۲ تا ۴ ماه خوب میشن

پدی لاکت هم بده روزی ۵ قطره کولیکیز هم هر ۸ ساعت معجزه کرد واسه من

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان اینجا همه آی وی افی هستین؟ 

بعداز انتقال کسی از شما آنوکسا زده؟ حتما باید سروقت تزریق بشه؟ مثلا ی ساعت ونیم بعد نمیشه؟ 

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️
سلام دوستان اینجا همه آی وی افی هستین؟  بعداز انتقال کسی از شما آنوکسا زده؟ حتما باید سروقت تز ...

سلام عزیزم من بعد از انتقال انوکسا داشتم ،که خدارو شکر الان دیگه دکتر قطع کرده،دکتر به من گفت سعی کن امپولاتو سر ساعت بزنی یه رب بیست دقیقه اینور انور اشکال نداره ولی یکی دو ساعت نزار بشه، ولی من دو سه بار شد که نتونستم سر ساعت بزنم و دو سه ساعت هم ازش گذشت و زدم یه بارشو فقط به منشی دکتر پیام دادم امشب با جای ساعت ۷ ،۹ شب بزنم اشکال نداره گفت نه ،حالا عزیزم شما سعی کن سر ساعت بزنی یکی دو بار دیر شد اشکال نداره ،حالا بچه ها هم میان راهنماییت میکنن.

سلام عزیزم من بعد از انتقال انوکسا داشتم ،که خدارو شکر الان دیگه دکتر قطع کرده،دکتر به من گفت سعی کن ...

مرسی عزیزم فدات ❤️

میشه از انتقالت بگی چنتا جنین چ گریدی انتقال دادی الان دوتا نینی داری؟ 

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️

بچا ها دکتر امپول پروژسترون رو برای من که یک روز در میون میزدم رو  قطع کرد،و به جاش ۴تا  امپول هیدروکسی پروژسترون کاپروات ۲۵۰  داده که هفته ای یکبار بزنم،امروز صبح زدم ااااانقدددر میسووووخت که اشکم در اومد ، شما هم زدین این آمپولو؟؟؟

مرسی عزیزم فدات ❤️ میشه از انتقالت بگی چنتا جنین چ گریدی انتقال دادی الان دوتا نینی داری؟ 

خواهش میکنم❤

من دو تا جنین یکیش  گرید a و  یکیش فکر کنم ab  بود انتقال دادم،که متاسفانه یکیش از بین رفت و فقط یکیش تشکیل شد،دکتر گفت اون یکی هم تا یه جاهایی رشد کرده بود ولی دیگه رشدش متوقف شده بود،همش فکر میکنم من باید بیشتر رعایت میکردم باید بیشتر استراحت میکردم به نظر من کل ۱۴ روز ادم باید استراحت مطلق باشه نه فقط اون سه روز اول رو که میگن