2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047790 بازدید | 684625 پست
عزیزم شماره این داروخونه رو داری شما؟ تو نت زدم نیاورد. انقددد از دیروز اینور اونور زنگ زدم پچ استرا ...

عزیزم بهاران رفتی چند تا داروخونه داره و داروخونه دکتر سلماسی تو کلینیک مادر طالقانی

داروخونه کلینیک میلاد تو چهارراه باغشمال اینا رو ببین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

خیلی خیییلی تبریک میگم دختر تو معجزه هستش معجزه از روی ماهش ببوس جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من وقتی به گذشته فکر میکنم دلم برای خودم میسوزه اندازه ی موهای سرم کتک خوردم  منی که خونه ...

عزیزم سلام خوبی همه مون هم دادیم من که دیگه اینقد قرض گرفتم رو ندارم اما چاره چیه ایشالا دلت آروم بشه

عزیزم سلام خوبی همه مون هم دادیم من که دیگه اینقد قرض گرفتم رو ندارم اما چاره چیه ایشالا دلت آروم بش ...

عزیزم شما درمانتون به کجا رسیده تبریز دکترتون کیه؟جهاد هستین؟

ععه چه جالب بر عکس منم چند نفر که دیدم بلاست کرده بودن 😅برا من اول ده تا جنین بود که 8 تاش 3 روزه ش ...

اونجا هم ۳ روزه فریز کردن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس نیست کلا انشالا همین داروهات جواب میده برات حتما هر روز یک ساعت اینا پیاده روی سریع برو عرق کن ضر ...

ممنونم گلم. ی ساعت ک نه ولی میرم تقریبا نیم ساعت اینا گاهی کم و زیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بهاران رفتی چند تا داروخونه داره و داروخونه دکتر سلماسی تو کلینیک مادر طالقانی داروخونه کلینی ...

دکتر سلماسی رو نه ولی میلاد رو زدم . هر جایی فکر کنی از دیشب دارم خبر میگیرم ندارن. داروخونه اسنپ هم نداشت. سلماسی رو هم زنگ میزنم الان بهش ولی بعید میدونم اگه بود تو همه اینا هم یکی باید پیدا میشد

دکتر سلماسی رو نه ولی میلاد رو زدم . هر جایی فکر کنی از دیشب دارم خبر میگیرم ندارن. داروخونه اسنپ هم ...

راستی 190 هم زنگ بزن بگو این دارد نیاز دارم اونا استعلام میگیرن اگه داروخانه ای باشه بهت زنگ میزنن

@باران۳۱

باران جان هزاران بار تبریک بانو 

نی نی نازت رو از طرف من ببوس

خدا حفظش کنه و خوش قدم و خوش روزی باشه ❤️🌹

کاش منم معجزه ای بشه برام و طبیعی باردار بشم 

و از شر ivf راحت شم. 

دعا کن برامون. 

به سلامتی ان شااله همه چیز خوب میره براتون .پردنیزلون روزی چند تا دارین ؟ اره ممکنه برای غیرفعال کرد ...

فدای تو 💫

اگر مثل انتقال اولم باشه احتمالا روزی دوتا. گفته بود یک ماه قبل از انتقال شروع می کنیم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈