2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
@فطررس       @فردایی_روشن       @لیلوا    & ...

ممنونم عزیزم . مرسی که به یادم بودی. 🙏

امیدوارم به همه آرزوهات برسی

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
دوستان چقدرقبل انتقال میشه بوتاکس زد؟

سلام عزیزم من آخر فروردین باید تماس بگیرم برای انتقال دوم فکر کنم اواسط خرداد برام انتقال میدن . دیروز بوتاکس زدم دکتر گفت مشکلی نداره

فکر کنم شما هم مثل من انتقالتون می افته خرداد . البته تا جایی که یادم میاد پیاما رو 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمتان گرم دِییه نفرستادید فردامیرم مطب ازدکترمی پرسم 😥😑

عزیزم من هر کاری کردم عکس بفرستم نشد،تو گوگل بزن قرص رویال ژلی و اون قرصی که قوطی ۶ضلعی داره و روش عکس زنبور داره و روش به انگلیسی نوشته مارنیز،بچه ها از اون مارک گرفته بودن و راضی بودن

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
عزیز دلم ممنونم الهی آمین. انشالله که به حق این شب عزیز زندگیت پر از عشق بشه و یه زودی خبر مامان شد ...

نفست حق باشه عزیزم♥️

🫂🫶

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه ایشالله میشه  یکی از دوستانم چند وقته پیش رفت انتقال یه نفر بودن اون روز  بعد دوستم ...

🥺

نگار انقد ناامیدم که ..‌‌

هرچی می‌شنوم هیچی درستم نمیکنه 

تهی ام نمیدونم منظورم رو میرسونم یان

فقط دارم میرم که اون ۹ تا جنین تموم شه...

میخوام امید شوهرمم قطع بشه :)

بعدش دیگه هرررررررگز دنبال درمان نمیرم

آره الان سنم کمه ، شاید بعد ها از این تصمیمم پشیمون بشم...

ولی انگار تقدیرم رو پذیرفتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانمایی ک بچه هاشون رفلاکس داشتن چجوری آرومشون میکنین بچه های من در طول شبانه روز جمعا 3 ساعت میخوابن خودم از بیخوابی دارم کور میشم 

بعد اینکه اصلا سیر نمیشن مدام شیر میخورن و بالا میارن بیشترین بیقراری رو بین ساعت یک و نیم شب تا 6 صبح دارن اونقدر گریه میکنن ک دیگه اشک خودمم در میاد 

بچه ها ان شالله به حق این شبهای عزیز همتون حاجت روا شین و منتظرا هر چه زودتر چراغ خونشون با فرزندانی سالم و‌صالح روشن شه و باردارا به سلامتی بچه هاشون رو بغل بگیرن 

بچه ها سایت مشکل داره یا من نمیتونم وارد شم؟؟ از دیروز برامن سایت قطع بود الانم به سختی و کندی باز شد

بچه ها ان شالله به حق این شبهای عزیز همتون حاجت روا شین و منتظرا هر چه زودتر چراغ خونشون با فرزندانی ...

بهارک جون مرسی از دعای خیرت عزیزم، 

انشااله که همه منتظرها حاجت روا بشن 🌿 

نه سایت مشکلی نداشته، من راحت وارد شدم 

بهارک جون مرسی از دعای خیرت عزیزم،  انشااله که همه منتظرها حاجت روا بشن 🌿  نه سایت مشکل ...

تو اینستا بهشون پیام دادم گفتن کاربرای هارجی راحت نمیتونن وارد شن قرار شده مشکل رو حل کنن🥹🥹

سلام عزیزم من آخر فروردین باید تماس بگیرم برای انتقال دوم فکر کنم اواسط خرداد برام انتقال میدن . دیر ...

ممنون گلم لطف کردید

بله اردیبهشت به امیدخداشروع می کنم خردادانتقال میده

پس میرم میزنم

ممنون🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺