2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
الهی دورت بگردم🥺🫂 فردا نوبت دکتر دارم ، پریود شدم برم ببینم کی نوبت بعدی انتقالم میشه🥲 مهتاب جو ...

به خدا توکل کن و با انرژی شروع کن

خدا دستت رو خالی نمیذاره 

مطمئنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بنظر من اگر  به بزرگترها نگی اشتباهه  چون اون داره بجای هر دو تون تصمیم میگیره در صورتی ک ...

آره میگم حتما درست میگی خودمم نظرم همینه. 

خدا کمکم کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم تبریز طرف ساختمان بهاران به داروخانه های طرف بیمارستان الزهرا هم برو اونجا داروی نازایی بیشت ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جان خوبی؟ پانکچر کردی ؟ چندتا جنین داشتی؟ کجار رفتی؟ من خیلی وقته نیومدم تایپیک از بچه ها ...

سلام عزیزم خوبین؟اره شکر خدا از مرحله پانکچر رد شدم. ۶ تا جنین شد کلا. من تبریزم گلم مرکز نهال میرم. 

در مورد مام واقعیتش اطلاعم در حد حرفای بچه هاست . در مورد هر مرکزی و هر دکتری هم نظر خوب هس هم بد باید دید بر چه اساسی هست و اولویت ها چیه . 

ان شاالله هر جا ک رفتین بهترین خیرها سر راحتون قرار بگیره. ان شاالله سال بعد شب قدری همه مون خونه مونو صدای ونگ و وونگ بچه ها برداشته باشه😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امشب رحمت دوست جاری ست مانند دریا،نه مانند  رود، نه مانند باران

اگر دلتان لرزید، بغضتان ترکید، کسی اینجا محتاج دعاست.🌹
عزیزم حتما اینبار بررسی کلی بشو آزمایش ایمنی انعقادی بده تا انشاءالله تلاش های این‌بارت به ثمر بشینه ...

حس میکنم جنینم مشکل داره بی کیفیته🥲

من به دکتر بگم؟ یا خودش انجام میده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان .خوندم به سلامتی رفتی تو سیکل انتقال .ان شاالله اینسری جواب و نتیجه زحمتهات رو ببینی ...

ممنووونم قربوونت برم. ان شاالله ب حق این شب پر برکت و با عظمت خیرش تو زندگی هممون جاری بشه و حاجت روا باشیم ان شاالله❤️

دشمنت شرمنده عزیزم  امشب وسط دعاا کردنت یاد من هم باش  انشاالله حاجت بگیری امشب

حتمااا عزیزم. خدا شاهده هر جایی برم، دعایی نذری ای هر چی که باشه همیشه اول دوستای اینجام یادم میفته که از خواهر باارزش ترن❤️😍 ان شاالله سال بعد این شب عزیز با نی نی های گلت سحر کنی😍

شمام منو از دعای خیرتون فراموش نکنین. نه فقط بچه ، کلا. اینکه بتونم اون رسالت شخصی و ویژه خودمو پیدا کنم و تو مسیر اون جلو برم ان شاالله😘😘😘

به خدا توکل کن و با انرژی شروع کن خدا دستت رو خالی نمیذاره  مطمئنم

دورت بگردم 🫀🌈

این سری دارم رژیم میگیرم بلکه فرج بشه 

باشگاه ام می‌خوام برم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@alaae         @پروانه۲۱         @roze_7 ...

قربووووونت برم مهتاب جون❤️❤️😭 خدا خیر کثیر دنیا و آخرت نازل و جاری کنه ب زندگی تون😘

حس میکنم جنینم مشکل داره بی کیفیته🥲 من به دکتر بگم؟ یا خودش انجام میده

حالا انجام بدی که مشکلی نیست خیالت راحت تره

خودت بهش بگو وگرنه اگه به دکتر باشه که هیچ

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦