2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
حالا بزار زایمان کنی انقد درگیر کوچولو میشی  برای انتقال باید کوچولوت یه کم بزرگ بشه اخه بعد ا ...

من نهایت تا ۶ ماهگیش بتونم دووم بیارم ...بعد برم دنبال کارهای اولیه و داروهای اولیه فک کنم نهایت بشه همون یک سالگی دیگه خیلی بخوام دیر حساب کنم.

قطعا وقتی دنبال جنسیت باشی لابد ی فکری ام ب حال این بچه کوچیک میکنن .

خیلی حالم بده خیلی .این چ سرنوشتی ک من دارم 😭قلبم هزار تیکه شده .

❤🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نهایت تا ۶ ماهگیش بتونم دووم بیارم ...بعد برم دنبال کارهای اولیه و داروهای اولیه فک کنم نهایت بشه ...

من خودم از دکتر میترا فروتن جواب گرفتم بیمارستان بهمن کارای ای وی اف انجام میدن مطبش هم خیابان شمشیری هست

من نهایت تا ۶ ماهگیش بتونم دووم بیارم ...بعد برم دنبال کارهای اولیه و داروهای اولیه فک کنم نهایت بشه ...

چرا اینقدر ناراحتی وقتی دوتا دسته گل داری هیچوقت چیزی بزور از خدا نخواه دوستم دوتا دختر داشت سومی خواست پسر کنه نشد ودختر شد اما هزار مشکل داره روزی هزار بار دعامیکنه  میگه غلط کردم فقط این بچه رو سالم کن زندگیش داره نابود میشه هی میگه مگه اون دوتا چشون بود چرا این کارو کردم گاهی خدا صلاح نمیدونه واصراربدتر میکنه از زندگیت لذت ببر  گلم

عزیزم اگر قبل از فرزند دومت هم جنسیت برات مهم بود میتونستی همون موقع ای وی اف کنی که الان اینهمه روحی و جسمی اذیت نشی😔 میدونم به هر دلیل الان خیلی بهم ریخته ای ولی ازت خواهش میکنم بخاطر فرشته ی توی دلت هم که شده آرامشت رو  حفظ کنی تا این چند ماه هم بگذره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم اگر قبل از فرزند دومت هم جنسیت برات مهم بود میتونستی همون موقع ای وی اف کنی که الان اینهمه روح ...

چی بگم از حماقتی ک کردم؟😭

ببین شوهرم التملسم میکرد میگفت بیا بریم ivf..تو دووم نمیاری نمیتونی کنار بیای اگه بازم نشه ..من همش میگفتم نه من از خدا خواستم من چله امام حسین برداشتم نذر کردم ..مطمئنم دست رد ب سینه ام نمیزنن...خودم نخواستم ک برم ivf...و حالا شدم مث ی مرده متحرک ...دلم میسوزه برای خودم و برای حماقتی ک کردم .

قطعا هیچکس از شرایط زندگی بقیه خبر نداره ...فقط نمیدونم چجوری بگم ب بقیه ...

❤🥰
چرا اینقدر ناراحتی وقتی دوتا دسته گل داری هیچوقت چیزی بزور از خدا نخواه دوستم دوتا دختر داشت سومی خو ...

قطعا از شرایط من اطلاعی نداری ..پس قضاوت ممنوع .

حالمم الان انقدر خراب هست ک چیزی تایپ نکنم بهتره .

❤🥰
باور کن تمام بارداری ی طرف استرس این هفته های آخر ی طرف  دارم دیونه میشم خداروشکر حالا مرخصی ز ...

مرسی عزیزم. تازه نزدیک زایمان استرس سزارین هم اضافه میشه 🤦‍♀️. من الان استرس این رو هم زیاد دارم.

به سلامتی مرخصیت شروع شد، سعی کن بیشتر استراحت کنی و به چیزهای خوب فکر کنی. خدا خودش نگهدار همه مامانهای باردار و نینی هاشون باشه.

ما هم واحدمون طبقه دومه و علاوه بر این از خود حیاط تا در ورودی هم ۲۰ تا پله میخوره. ان شااله که ما هم بسلامتی زایمان میکنیم و میاییم واسه دوستان اینجا تعریف میکنیم

اگر امکانش هست ب دکترت پیام بده ازش بپرس تا خیالت راحت بشه.  

من دیگه با دکترم کاری ندارم، کلا تمام وقتهام رو هم حذف کردند تا ۶ هفته بعد از زایمان که میرم برای معاینه و چکاپ. دیگه الان خود پزشک بیمارستان و تیمش همه کار رو انجام میدند.

اره فرقی نداره ...ولی چ کنم ک راه پسو پیش ندارم . راستش حالم خراب تر از اونیه ک بخوام برات توضیحی ب ...

عزیزم نمی دونم مشکل چیه‌چرا اینقدر بهم ریختی ولی لطفا یکم آروم باش 

منم یه دختر دارم

الان برا دومی اقدامم 

دوست دارم پسر بشه

من تو روستا هستم و اینجا از پولدار تا فقیرش پسر پرستن

خدا می دونهدسر بارداری اولم‌چه قدر حرف شنیدم‌و استرس کشیدم‌

الانم استرس بعدی رو دارم

ولی یاد گرفتم باید در مقابلشون قوی باشم

من نمی زارم کسی کوچکترین حرفی به دخترم بزنه

حالا اگه خدا صلاح بدونه بعدی رو بهم‌پسر بده فقط چون دلم می خواد جفتشو داشته باشم

وگرنه که دخترم باشه رو چشمام جا داره

اینا رو گفتم که بفهمی می فهمم حالتو

ولی اینکار و نکن

این امضا رو پاک کن

خدا الان داره بهت لبخند می زنه

به این بالا پایین پریدنات

تو نمی دونی اینده قرار چی بشه

اروم باش لطفا

@باران31    

سلام عزیزم

به پزشکت اعتماد کن 

دیگه خودت طی این سالها و تجربه این بارداری متوجه شدی که روال درمانی کشورها ودکترها متفاوته و البته شرایط هرشخص با دیکری فرق داره پس به دکترت اعتماد کن و همه چیز رو بخدا بسپار ان شا الله این مرحله آخر هم بخیر میگذره و به سلامتی نی نی تو بغل میکنی التماس دعا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرسی عزیزم. تازه نزدیک زایمان استرس سزارین هم اضافه میشه 🤦‍♀️. من الان استرس این رو هم زیاد دارم. ...

من خیلی برا سزارین استرس ندارم بیشتر استرس زایمان زودرس دارم نه اینکه دخترمم ۳۶هفته بدنیا اومد همش نگرانم خدا خودش کمک کنه

قطعا از شرایط من اطلاعی نداری ..پس قضاوت ممنوع . حالمم الان انقدر خراب هست ک چیزی تایپ نکنم بهتره .

دوست عزیزم

شما هر راهی رو هم که بری بازم تهش باید خدا امضا کنه.

شاید خدا خیرت رو در این دیده.

مثل یه مادر که وقتی شکلات رو از دم دست بچش برمیداره، قطعا خیر بچش رو می خواد. ولی بچه نمیفهمه و عصبانی میشه و به مادرش خشم میگیره.

خیلی مثال میشه زد که بچه تا سن جوانیش حتی، درک نمی کنه که مادر و پدرش در خیلی از رفتاراشون، خیرش رو می خواستن. و دشمنش نبودن.

ان شاءالله به بهترین نحو ممکن مشکلت حل بشه.

بزار خدا تصمیم بگیره، اون بهتر می دونه

دوست عزیزم شما هر راهی رو هم که بری بازم تهش باید خدا امضا کنه. شاید خدا خیرت رو در این دیده. مثل ...

جایی برای این نصیحتا ندارم.

میدونم ک میخواین ارومم کنین 

ولی من حالم خرابتر ازین حرفاست .دنیام سیاهه سیاهه.

من حتی دلم نمیخواد دشمنمم تو این حال من باشه .

❤🥰