2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم خوبی چقدرحلال زاده‌ایی دیروزتواعلاناتم اسمت دیدم البته مال خیلی وقت پیش بود یهویادت کردم ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوب هستی ؟ قشنگ یادم میاد شما رو ولی هر چی فکر کردم یادم نیومد شما بچه دار شدید یا خیر ؟ چون یادم هست فکر کنم یک بار باردار شدید ؟

بله دخترم مهر ماه پیش دبستانی میره . ان شا الله قسمت و روزی همه از این گل های بهشتی باشه .

سلام عزیزم ممنونم شما خوب هستی ؟ قشنگ یادم میاد شما رو ولی هر چی فکر کردم یادم نیومد شما بچه دار شدی ...

خوشحالم منو یادت اومد من اززمان اولین بارداریت که سقط شداینجابودم منم باردارشدم ولی نموند آخرین بارم یکسال پیش میکروکردم که منفی شد دیگه ادامه ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم منو یادت اومد من اززمان اولین بارداریت که سقط شداینجابودم منم باردارشدم ولی نموند آخرین بارم ...

ان شا الله شما هم به زودی با معجزه باردار میشی و میا اینجا خبرش رو میدی دوست عزیز . 🌷🌷🌷🌷

اره واقعا وقتی میبینم بچه های اینجا چقدر امپول و دارو دارن واقعا از ته دلم ارزو میکنم جواب سختی هاشو ...

سلام بهارک جان ببخشید ی سوال داشتم 

میخواستم بدونم بعد ای وی اف تو کشوری که هستید شرایط نزدیکی چطوره؟ینی ایرادی نداره؟

اینجا من از دکترم پرسیدم گفت تا هفته دهم نمیشه البته اون موقع من نمیدونستم دوقلو دارم .تا غربالگری اولم دیگه به دکترم دسترسی ندارم چون مرکز دولتی بودم شماره ای چیزی ندارم.

الان هفته نه هستم ینی هفته دهم و پر میکنم از لحاظ حس جنسی انگار ی جوری شدم دوست ندارم نمیدونم به خاطر پروژسترون هاس یا به خاطر بچه ها میترسم اصلا انگار بدنم باز نمیشه از ی طرفم دلم برا همسرم میسوزه 

لکه بینی این چیزام ندارم 

بیشتر بچه های ای وی اف ی میگن تا اخرش ما نزدیکی نداشتم 

به نظر شما با نزدیکی خدای نکرده مشکلی پیش میاد؟؟؟یا نه؟

ببخشید که اینقدر راحت حرف زدم

سلام بهارک جان ببخشید ی سوال داشتم  میخواستم بدونم بعد ای وی اف تو کشوری که هستید شرایط نزدیکی ...

عزیزم نزدیکی باعث انقباض رحم میشع و این برا بارداری خوب نیست ای وی اف هم کردین خیلی باید مراقب باشین سعی کنین رابطه جنسی طوری باشه که نیاز همسرتون رفع کنین فقط مثلا رابطه مستقیم نداشته باشین مثل زمان  های نامزدی دیگه 😎 

سلام بهارک جان ببخشید ی سوال داشتم  میخواستم بدونم بعد ای وی اف تو کشوری که هستید شرایط نزدیکی ...

سلام عزیزم 

ببین شرایط بارداری ها با هم متفاوته مخصوصا که شما دو قلو دارین و من اطلاعی در این باره ندارم ولی اینجا کلا تو بارداری نزدیکی منه نداره مگر مشکلی مثل لکه بینی یا خونریزی باشه مثلا من چون هماتوم داشتم تا از بین رفتن هماتوم ممنوع بود ولی بعدش دکتر گفت  مشکلی نداره 

از چیکا  ماشالاه سارادلارام نیلو ۶۸ چخبر

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی نازت خوبه؟ چندوقتشه بسلامتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من یک فروردین امپول فمولایف زذم[برای طول سرویکس]نوبت بعدی ده فروردین بود به خاطر تعطیلات این امپول پیدا نمی شد تا امروز خریدیم

حالا به نظرتون با ۴ روز تاخیر بزنم یا بمونم نوبت بعدی بزنم

؟

مثل دارو که میگن اگه یه نوبت فراموش کردید ونزدیک نوبت بعدی بود بمونید همون نوبت بعدی داروتون بخورید

شادی صدام کنید
سلام عزیزم. ممنونم همچنین گلم❤️ اولش دکتر گف چون داروهم میخوردی احتمالا اشتباه آزمایشگاه هست. گفت ب ...

سلام آلا جونم خوبی؟ بسلامتی انتقال دادی؟

انشاءالله به حق این ماه مبارکی خبر مثبتیتو بهمون بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوست عزیز با توجه به سن باداری که زیز سه ماه حساسیت ها بیشتره وبا توجه به دوقلو بودنتون بهتره نزدیکی نداشته باشید.

از جهات دیگه نیاز همسرتون برطرف کنید.

نزدیکی ممکنه مشکلی ایجاد نکنه

ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه که نمیگم استرس نگیری.

بارداری با بارداری فرق داره.

در نهایت نظر دکترت در الویت واینکه ما بنا بر احتیاط،می ذاریم.

شادی صدام کنید
سلام بچها برا سرماخوردگیتو بارداری چی میشه خورد 😭😭تا دیروز دندون درد بود امروز سرما هم خوردم همه ج ...

اب لیمو تازه +اب ولرم کمی عسل 

عسل زیاد نخوزی ها اگه زیر سه ماه هستی

سوپ جو

استراحت

قرقره اب نمک قورتش ندی فشارت بره بالا

ودر نهایت تحمل تا دوره اش بگذره

اگه ابریزش بینی دارید با اب نمک بینی ات بشور عفونت ها نی کشه بیرون

شادی صدام کنید
بچه ها من یک فروردین امپول فمولایف زذم[برای طول سرویکس]نوبت بعدی ده فروردین بود به خاطر تعطیلات این ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید میتونم بپرسم دکتر شما کی هست؟ من دنبال دکتر خوب برای ادامه بارداری میگردم 

اب لیمو تازه +اب ولرم کمی عسل  عسل زیاد نخوزی ها اگه زیر سه ماه هستی سوپ جو استراحت قرقره ا ...

سلام عزیزم، خوبی؟ 

نی نی مون خوبه؟ 

امروز رفتم ازمایش قند و انجام دادم، چقد پودرش بدمزه بود، هنوزم حالم یه طوریه 😅 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید میتونم بپرسم دکتر شما کی هست؟ من دنبال دکتر خوب برای ادامه بارداری میگردم&n ...

سلام ممنونم عزیزم.

من تهران نیستم عزیزم.

تا ۴ ماهگی تهران می رفتم

الان تو شهرستان خودمون زیر نظر یه دکتر زنانم.

شادی صدام کنید