2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم خوبی فدات چه خبرا چیکارمیکنی میتونی بیای نی نی پلاس؟ من مامان پسرام سرچ کن

قربووونت برم عزیزم❤️. شکر خدا منم تازه داروهارو شروع کردم. نه ندارمش متاسفانه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره، فدای سر نی نی ها ❤❤ منم تا اخر باید بزنم ، دکتر اسپرین و ۱۳ هفتگی قطع کرد و گفت انوکسارو ...

ببخشید بچه ها آنوکسا رو از کی شروع کردن براتون از همون اول سیکل انتقال یا بعدش؟  من مرکز قبلی از همون اول میدادن. ولی اینجا دکتر نداد گفتم بهشون گف فعلا آسپرین داری انوکسا رو بعد شروع می کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من ازروز انتقال انوکسا رو دادن

ممنونم گلم❤️

مرسی دوستم انشاله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد . عزیزم منم حدود ۱ دقیقه طول میکشه تزریق کنم ، کافیه ...

ممنون عزیز. همچنین شما

کافیه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربووونت برم عزیزم❤️. شکر خدا منم تازه داروهارو شروع کردم. نه ندارمش متاسفانه

عزیزم خداروشکر ان شاالله بهترین نتیجه میگیریم وامسال مامان میشی.الان توسیکل انتقال هستی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم ممنونم همین الان تزریق کردم قسمت چپ و راست میزنم فقط این چیزایی که شما گفتی هم مراعات میک ...

بعد تزریق سوزن رو سریع در نیار، ده ثانیه صبر کن. قبل تزریق یواش پوست شکم رو نیشگون میگیری و در طول تزریق نیشگون رو ول نکن. وقتی تزریق تموم شد، نیشگون رو ول کن، ۱۰ ثانیه صبر کن یا تا ۱۰ بشمر و بعد سوزن رو بکش بیرون. من انوکسا نداشتم ولی پروژسترون رو به شکم تزریق میکردم و اون هم همینطوریه

دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرفتم. خیلی میترسم. هر روز دعا میکنم و میگم خدا همیشه هست ولی باز هم خیلی میترسم و آروم نمیشم. اولین باری هست که عملی مثل سزارین میخوام انجام بدم و دور از خانواده هستم. چطوری میتونم خودم رو کمی اروم کنم و بهش فکر نکنم؟ شما هم استرس داشتید یا دارید؟

دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

من دو هفته پیش سزارین کردم به خدا خیلی عالی بود اصلا درد نداشتم اصلا نگران نباش ❤❤❤

دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

باران جون استرس ات طبیعیه منم با اینکه زایمان دومه ی استرسی ته دلمه و از همه بدتر نمیدونم سزارینم چجوری پیش میره چون زایمان اولم طبیعی بود و ازهمش بدتر اینکه چند روز باید بستری باشم دخترم تنها هست و هیچکس ندارم نگهش داره باید با من بیمارستان باشه و برای ی بچه کوچیک سخته تو بیمارستان بمونه 

فکرم خیلی درگیره ولی دیگه سختی های غربته در عوضش خوبی هم زیاد داره دیگه 

به نظر من از همش مهمتر اینکه ماههای اول بعد زایمان خودت و همسرت تنهایین و تو بیشتر از هر زمانی به این ارامش خونت نیاز داری و کسی نیس هی بخواد برات نسخه بپیچه با بچه این کارو بکن این کاررو نکن 

باور کن خواهرم با من با هم زایمان کردیم تو اون شرایط که دلش ارامش میخواست هی از خانواده همسرش یا حتی خانواده خودمون میرفتن خونشون و هر کی مثلا میخواست راهنماییش کنه تو اون دوران هم ادم حسابی حساس و زودرنجه انقدر عصبانی و بهم ریخته بود مدام به من می گفت خوش به حالت تنهایی

سلام دوستان من لک بینی داشتم..دکترم آمپول پروژسترون قطع کرد بجاش روزی ۴تا شیاف نوشته؟بنظرتون خوبه؟

اتفاقا من با شیاف خونریزی زودتر قطع میشد تا با امپول 

البته الان من هم امپول دارم هم شیاف ولی ناثیر شیاف برای من بیشتر بود

باران جون استرس ات طبیعیه منم با اینکه زایمان دومه ی استرسی ته دلمه و از همه بدتر نمیدونم سزارینم چج ...

بهارک جون من الان از پنج هفته که خونریزی داشتم انوکسا قطع کردم الان هماتوم ندارم ولی خونریزی هنوز دارم منم هنوز انوکسا شروع نکردم نمیدونم چکار کنم میترسم انوکسا شروع کنم خونریزیم بیشتر بشه به دکتر هم پیام دادم جواب نداد