2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم میدونم که اگه دقیقا نکاتشو رعایت کنم انقدر کبود نمیشه حتما یه مسئله ای رو بلد نبودم . دوستانی ...

من خودم حدود ۴ماه دارم میزنم. نکته خاصی نداره. حداکثر ۴سانت سمت چپ یا راست ناف به صورت عمود میزنم. موادش رو هم یواش تزریق میکنم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم زیر ناف و بالای ناف نباید بزنی قسمت بغل ناف به فاصله چهار سانت که میشه دوتا انگشت از ناف فاصله ...

سلام عزیزم ممنونم همین الان تزریق کردم قسمت چپ و راست میزنم فقط این چیزایی که شما گفتی هم مراعات میکنم نمیدونم چرا کبود میشه ، هواشو کامل تزریق میکنم . ۳ روز اول خیلی کم بود کبودی دیروزی حدود ۴ سانتی هست . بعد از تزریق سوزنو تو پوست چقدر نگه دارم بعدش خارج کنم ؟ بعدشم با دستمال ۲ دقیقه اروم نگه میدارم و دراز میکشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم حدود ۴ماه دارم میزنم. نکته خاصی نداره. حداکثر ۴سانت سمت چپ یا راست ناف به صورت عمود میزنم. م ...

مرسی دوستم انشاله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد . عزیزم منم حدود ۱ دقیقه طول میکشه تزریق کنم ، کافیه ؟ یا اروم تر بزنم ؟ 

سلام عزیزم ممنونم همین الان تزریق کردم قسمت چپ و راست میزنم فقط این چیزایی که شما گفتی هم مراعات میک ...

اگه خیلی اروم میزنی نمیخواد نگه داری کن برای خودم تندی تزریق میکنم روی اونو اصلا نمیخواد نگه داری چون خون نمیاد دستمال نمیخواد 

اگه خیلی اروم میزنی نمیخواد نگه داری کن برای خودم تندی تزریق میکنم روی اونو اصلا نمیخواد نگه داری چو ...

مال من اندازه نوک سوزن خون میاد چرا ، هر روز خون میاد خیلی خیلی کمه ها اندازه نوک سوزنه 

ببخشید دوستان اینجوری شده دیروزی ، قبلیا خیلی کمتره

عزیزم برای من هم همینطوری میشد اینور و انور نافم همش کبود میشد ،من رفتم غربالگری دکتر گفت دیگه انوکسا نزن خدارو شکر دیگه راحت شدم 

عزیزم برای من هم همینطوری میشد اینور و انور نافم همش کبود میشد ،من رفتم غربالگری دکتر گفت دیگه انوکس ...

خداروشکر راحت شدی شما ، من باید تا اخر بزنم بخاطر این میخوام یاد بگیرم درست بزنم 

احتیاج به کمک عزیزانی که آوکساپارین میزنن دارم  : سلام دوستان خدارو صد هزار مرتبه شکر بارد ...

بسلامتی عزیزم، مبارک باشه، 

انوکسا رو تو رگ تزریق کردی، در واقع مویرگ، ببین من خودم وقتی میخوام تزریق کنم، یه کم سرنگ و فرو میکنم ، اگه دیدم دردش زیاده ، میفهمم تو مویرگ هست، درمیارم و دوباره به کم اینور و اونور میزنم، 

وقتی تو رگ بزنی، سوزن و که دربیاری، بعدش حتما خون درمیاد، 

و اینکه حتما قبل از تزریق باید محلی رو که میخوای تزریق کنی به حالت نیشگون بگیری، اگه برگه راهنما رو مطالعه کنین، اونجا این حالت و توضیح داده، 

من خودم تا حالا به بازو نزدم ولی بازو هم میشه 

عزیزم زیر ناف و بالای ناف نباید بزنی قسمت بغل ناف به فاصله چهار سانت که میشه دوتا انگشت از ناف فاصله ...

من دیگه جا کم میارم، پایین هم میزنم ، ولی سه سانت مونده به طرف زیر ناف دیگه نزدم، 

یعنی اگه ناف رو در نظر بگیریم و مستقیم پایین بریم، سه سانت مونده به اون خط تزریق کردم، مشکلی نداره؟ 

چجوری توضیح دادم 😄

بسلامتی عزیزم، مبارک باشه،  انوکسا رو تو رگ تزریق کردی، در واقع مویرگ، ببین من خودم وقتی میخوا ...

بله فک میکنم تو مویرگ زدم چون خیلی درد داشت ، قبل تزریق نیشگون گرفتم بعد که سوزنو فرو کردم دردم گرفت حواسم پرت شد نیشگونو ول کردم دوباره یادم افتاد سریع گرفتم . احتمالا اشتباه بوده کارم . نیم ساعت پیش تزریق کردم خداروشکر دردش خیلی کم بود ایشاله درست زدم 

من دیگه جا کم میارم، پایین هم میزنم ، ولی سه سانت مونده به طرف زیر ناف دیگه نزدم،  یعنی اگه نا ...

ببخشید دوستم من چهار انگشت از ناف فاصله میدم میزنم ، دور نیست ؟ بالای ناف اصلا نباید زد ؟