2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام عیدتون مبارک حالت بهتره؟

سلام عزیزم 

سال نو شما هم مبارک مامان خانم 

والا من شنبه رفتم سونو گفت هماتوم نداری همه چی خوبه ولی من با این همه دارو هنوز خونریزی و لکه بینی دارم دکتر میگه بعضیا بخاطر تغییرات هورمونی ممکنه اینطوری بشن اخه هماتوم هم نیست فعلا که چسبیدم به تخت تا ببینم خدا چی میخواد 

برام خیلی دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دو ماه پیش پرولاکتینم ۴۷ بود دکتر گفت کابرگولین بخورم هفته ای نصف. الان دوباره آزمایش دادم شده ۶۹😰😲😲 مگه میشه؟ این چرا ب جای کم شدن زیادتر شده؟

اینجوری باشه باز سیکل انتقالو شروع نمی کنه برام😭😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهارک جون الان قانونش فرق کرده مرخصی بدون حقوق بگیری تا سه ماه میتونی حق بیمه خودت بدی برات سابقه می ...

دیگه من چون بعد پنج سال استعفا دادم از بعدش خبر ندارم من زمانیکه اومدم اینجا گفتم تا پنج سالی مرخصی بی حقوق بگیرم شاید شرایط اونجور که میخوام نباشه ولی دیگه بعد که موندگار شدیم رفتم استعفا دادم

وقتی خونریزی داری باید انوکسا رو قطع کنی تا زمانی که خونریزی و لکه بینی قطع نشده نزن انوکساپارین رو. ...

نه دکترم فقط گفت آسپیرین نخور...گفت انوکسا ربطی نداره..نمیزاره خونت لخته بزنه

خب عزیز جان وقتی اکه بینی داری دکترت نگفته باید انوکسا رو قطع کنی منم از شیش هفته لکه بینی داشتم انو ...

والا نمیگفته...میگه ربطی نداره..میگه این فقط نمیزاره خون لخته ببنده...نه اینکه رقیق کنه...موندم چیکارکنم بخدا

سلام عزیزم ،دکتر خودم برای غربالگری آزمایش خون ساده نوشته بود ولی سلفری ازمایش خون خیلی خیلی دقیق تر ...

وا پس چرا اینجا من رفتم اینقدر ارزونه؟گفت سونو۴۰۰،آزمایش هم۳۸۰ بدون بیمه و آزاد هم هست تازه

سلام عزیزم ،دکتر خودم برای غربالگری آزمایش خون ساده نوشته بود ولی سلفری ازمایش خون خیلی خیلی دقیق تر ...

عزیزم مگه قبل از تخمک کشی آزمایشات ژنتیک نمیگیرن که مثلا تخمک و اسپرم سالم باشن از نظر ژنتیک

والا نمیگفته...میگه ربطی نداره..میگه این فقط نمیزاره خون لخته ببنده...نه اینکه رقیق کنه...موندم چیکا ...

فکر میکنم آسپرین رقیق میکنه خون رو آنوکسا برای خونرسانی به جفت و جنین هست