2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من باقالی و دارچین و فلفل قرمز و زعفرون رو میخورم ولی زیاد نه آخه غذا تند دوست دارم بخورم

فلفل سیاه مشکلی نداره اما فلفل قرمز خوب نیست 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اصلا نگران نباش ماه های اول جفت پایین کاملا طبیعیه فقط استراحتت رو بیشتر کن و زیر پات بالشت بزار حتم ...

ممنون گلم زیر پام بالشت بزارم یعنی زیر زانوم بزارم؟ یا مثلا ب پهلو ک میخابم زیر یکی پاهام بزارم؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم زیر پام بالشت بزارم یعنی زیر زانوم بزارم؟ یا مثلا ب پهلو ک میخابم زیر یکی پاهام بزارم؟&nbs ...

به هر طرف می خوابی زیر پا بالشت بزار که زانو شیب دار بشه 

دوستان من لک بینیم قطع نمیشه هیچ زیادم میشه چیکارکنم دارم دیونه میشم درد هم خیلی دارم هم شکم وهم کمرم...روزی ۳تا امپول پروژسترون میزنم...آسپیرین هم نمیخورم....چیکارکنم دخترا؟؟چاره چیه 😭😭😭😭

دوستان من لک بینیم قطع نمیشه هیچ زیادم میشه چیکارکنم دارم دیونه میشم درد هم خیلی دارم هم شکم وهم کمر ...

هفته چندمی؟

استرس نداشته باش

استراحت کن 

جنین سالمه

توی ای وی اف طبیعیه

😉

ممنون گلم زیر پام بالشت بزارم یعنی زیر زانوم بزارم؟ یا مثلا ب پهلو ک میخابم زیر یکی پاهام بزارم؟&nbs ...

جفت من تا هفته ۳۳ سرراهی بود

بعد اون بالا رفت و دراخر سزارین شدم

فقط خونه بودم.

😉

جفت من تا هفته ۳۳ سرراهی بود بعد اون بالا رفت و دراخر سزارین شدم فقط خونه بودم.

ب سلامتی عزیز من ک خونمونم پله داره حوصلم سر رفت نمیتونم همش خونه باشم 😔باز روزی 1بارو پاین و بالامیشم ولی استراحتو دارم من جفتم دایره ای بهداشت گفت پایینه وگرنه اون ک سونو کرد گفت همه چیز خوبه دیگه نمیدونم تا برم پیش دکترم 

سلام عزیزم خوبی اتفاقا می خواستم بهت پیام بدم نی نی خوبه؟ خداروشکر منم خوبم.اره دیگه تقریبا ده هفته ...

خداروشکر انشالله سرموقع زایمان کنی ما هم خوبیم فقط وزن اضافه نمی کنم خودم حتی وزنم به قبل بارداری هم نرسیده شکمم اندازه 4ماهه انگار نه انگار باردارم 

دوستان من لک بینیم قطع نمیشه هیچ زیادم میشه چیکارکنم دارم دیونه میشم درد هم خیلی دارم هم شکم وهم کمر ...

چند هفته ای شیاف هم استفاده می کنی ؟

امپول انوکسا چی

ب سلامتی عزیز من ک خونمونم پله داره حوصلم سر رفت نمیتونم همش خونه باشم 😔باز روزی 1بارو پاین و بالام ...

باید تحمل کنی بیرون اصلا نرو سعی کن همش دراز بکشی منم حوصلم سر میرفت میرفتم مهمونی اخر کارم به سرکلاژ رسید الان فقط دراز می کشم چند ماه تحمل کردن هیچی نمیشه به دنیا که امد میرم بیرون