2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خداروشکر انشالله که تا آخرش به خوبی پیش بره  منم فردا میخوام برم سونو ان تی . شما چ ...

طبق تاریخ انتقال زده ۱۲ هفته

بر اساس اندازه سر تا نشیمنگاه یکیشون رو زده ۱۲هفته و ۵ روز یکیشون ۱۳ هفته و یک روز

بر اساس قطر سر یکیشون ۱۳ هفته و یکی دیگه ۱۳ هفته و یک روزه

الان بازم نمیدونم چند هفته ام🥴🤪

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

صدف  هستم

هزینه ها و داروهایی که مام برام  نوشتن و انجام دادم رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی خورد

قسمت ۲

پلی کیستیک هستم 

به من قرص ویتالوفاژ ۵۰۰ دادن ،۱۰۰عدد

قرص اوزیل دو تا  ظرف(نمیدونم داخل هر ظرف چند تا قرصه🙃)

ویتامین d3(۴تا حعبه)

کل قرص ها شد ۶۷۵تومن 😊

قرص اسید فولیکم باید بخورم

همون داروخانه مام گرفتم

..........

رفتم پیش دکتر قلب برلی اینکه نامه تایید عمل بده(باید پانکچر بشم)(لازم نبود حتما مام بگیرم شهر خودم گرفتم)نوار قلب و اکو قلب گرفت کلا شد ۷۵۰تومن

.......

رفتم ام ار آی. رحم

حتما گفتن باید بری بیمارستان عرفان تهران بگیری

هزینش یک و پونصد و‌خوردی هزینه  إم آی آی شد و ۴۰۰و خوردی. باید دارو و آنژیکت و... گرفتم (کلا تقریبا ۲تومن شد)

عرفان ،تلفنی نوبت گرفتم (چند روزه نوبت دادن ) و سر وقت هم انجام دادن معطلی نداشت

البته جواب پزشک رو همون رو به شما نمیدن ۲-۳روز بعد میتونید بگیرید ما گفتیم شهرستانیم گفتن میتونیم براتون جواب رو فکس کنیم ولی برای گرفتن عکس و مدارک باید حتما حضوری بریم بعدا)

.........

سونوی سینه گرفتم شهر خودم،۲۷۰ تومن شد

.......

من یه کیست داخل تخمدانم داشتم براش ازمایش تومور مارکر دادم ۸۸۰تومن شد

.......

امپول های پانکچر رو‌هم برام نوشتن گفتن هر وقت پری شدی شروع کن(البته باید جواب این  سونوی سینه و.. رو داخل واتساپ برای دکتر بفرستم تا تایید کنن و اجازه بدن)

هزینه ی امپول ها ۲میلیون و ۶۶۰پرداخت  کردم اگه اشتباه نکنم داروخونه کفت  یک میلیون و ۶۰۰هم بیمه تامین اجتماعی کم کرد برام یعنی اکه بیمه مداشتم میشد ۴میلیون و ۲۰۰حدودا 

همون مام گرفتم

...........

یکسری ازمایشم هم برای من و همسرم نوشتن  جوابشو نکرفتم نمیدونم دقیقا ویا هست ولی مثلا برای من قند و تیرویید  یا فکر کنم برای هردو hiv و هپاتیت و... باشه  برای همسرم  شد حدودا ۳۵۰ برای من ۷۷۰ (بیمه تامین بودیم )(شهر خودمون دادیم)

...........

ویزیت دکتر درمام  ۱۳۳ تومن

........

این بود کزارش کار من تا اینجا😂😂😂

الهی که هر کی دوست داره مادر بشه😍😍

منم باید پانکچر بشم دوباره ولی فکر کنم روز ده پریودیم میشه تعطیلات و باید فروردین رو بیخیال بشم و ا ...

ان شاالله😍

اره فقط من چون سه ماه دارم استرادیول و دوفاستون میخورم اذیتم باز ی ماه عقب بیفته. توکل ب خدا ان شاالله هر چی خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نی نی خوبه بسلامتی بدنیا اومد ؟من دوشنبه پانکچرمه بعد پانکچر میتونم برگردم اهواز ؟واسه شناسنام ...

سلام عزیزم اره شکر خدا ب دنیا اومد 

چیکار کردی آلوچه جان چن تا تخمک و جنین شد برات ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@پشمالووو   قدم نو رسیده مبااارک🌹🌹🌹🌹. امروز نوبت سزارین داشتی.

سلام عزیزم 

مرسی به یادم بودی 😍😍😍😍😍 

شکر خدا پسرم به دنیا اومد 

سه روز تو بخش نوزادان بود بعد آوردیمش حونه 

این مدت گیر بودم نتونستم بیام

چه خبر اینجا 😍😍 کیا مثبت شدن  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم  مرسی به یادم بودی 😍😍😍😍😍  شکر خدا پسرم به دنیا اومد  سه روز تو بخش ...

به سلاااامتی🥰🥰🥰

مبااارک باشه

قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه😘😘😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....