صدف هستم
هزینه ها و داروهایی که مام برام نوشتن و انجام دادم رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی خورد
قسمت ۲
پلی کیستیک هستم
به من قرص ویتالوفاژ ۵۰۰ دادن ،۱۰۰عدد
قرص اوزیل دو تا ظرف(نمیدونم داخل هر ظرف چند تا قرصه🙃)
ویتامین d3(۴تا حعبه)
کل قرص ها شد ۶۷۵تومن 😊
قرص اسید فولیکم باید بخورم
همون داروخانه مام گرفتم
..........
رفتم پیش دکتر قلب برلی اینکه نامه تایید عمل بده(باید پانکچر بشم)(لازم نبود حتما مام بگیرم شهر خودم گرفتم)نوار قلب و اکو قلب گرفت کلا شد ۷۵۰تومن
.......
رفتم ام ار آی. رحم
حتما گفتن باید بری بیمارستان عرفان تهران بگیری
هزینش یک و پونصد وخوردی هزینه إم آی آی شد و ۴۰۰و خوردی. باید دارو و آنژیکت و... گرفتم (کلا تقریبا ۲تومن شد)
عرفان ،تلفنی نوبت گرفتم (چند روزه نوبت دادن ) و سر وقت هم انجام دادن معطلی نداشت
البته جواب پزشک رو همون رو به شما نمیدن ۲-۳روز بعد میتونید بگیرید ما گفتیم شهرستانیم گفتن میتونیم براتون جواب رو فکس کنیم ولی برای گرفتن عکس و مدارک باید حتما حضوری بریم بعدا)
.........
سونوی سینه گرفتم شهر خودم،۲۷۰ تومن شد
.......
من یه کیست داخل تخمدانم داشتم براش ازمایش تومور مارکر دادم ۸۸۰تومن شد
.......
امپول های پانکچر روهم برام نوشتن گفتن هر وقت پری شدی شروع کن(البته باید جواب این سونوی سینه و.. رو داخل واتساپ برای دکتر بفرستم تا تایید کنن و اجازه بدن)
هزینه ی امپول ها ۲میلیون و ۶۶۰پرداخت کردم اگه اشتباه نکنم داروخونه کفت یک میلیون و ۶۰۰هم بیمه تامین اجتماعی کم کرد برام یعنی اکه بیمه مداشتم میشد ۴میلیون و ۲۰۰حدودا
همون مام گرفتم
...........
یکسری ازمایشم هم برای من و همسرم نوشتن جوابشو نکرفتم نمیدونم دقیقا ویا هست ولی مثلا برای من قند و تیرویید یا فکر کنم برای هردو hiv و هپاتیت و... باشه برای همسرم شد حدودا ۳۵۰ برای من ۷۷۰ (بیمه تامین بودیم )(شهر خودمون دادیم)
...........
ویزیت دکتر درمام ۱۳۳ تومن
........
این بود کزارش کار من تا اینجا😂😂😂
الهی که هر کی دوست داره مادر بشه😍😍