2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام من با ای وی اف باردار شدم اول هفته ششم هستم  عید میشه برم مسافرت؟ یا نرم بهتره ؟ کسی تو ...

دکتربهم گفت تااخربارداری مسافرت نرو. حالاکه بااین روش باردارشدی. بلاخره جاده وماشین وهزارتاخستگی ودردسر. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومایی که ای وی اف کردید تو کل بارداریتون چیزایی مثل چیپس پفک پفیلا بستنی شکلات کاکائو فست فود مثه فلافل سوسیس کالباس ذرت ... نخوردید؟؟؟؟

اینجوری که خیلی سخته

من الان ۶ هفتم هوس معجون و بستنی کردم شوهرم نمیخره میگه مضره 

خیلی از غذاهای نمیخورم مثه ته چین جوجه کوبیده ...

اعصابم خیلی خرد میشه خیلی خیلی خیلی حساسه

پروانه جون خوبی عزیزم میگم امکان داره جنین روز سه رشدش ضعیف بشه تا روز پنج ولی بتونه رشد کنه؟برا من ...

سلام عزیزم احتمالش هست رشد کنه خدا بزرگه به خدا بسپرش میگن جنین تا سه روز بسته به تخمک از اون به بعدش بستگی به کیفیت اسپرم داره نمیدونم چقدر درسته یا نه شوهرت مشکل داره؟ تقویتی خوردی قبلش ؟ اخه رشد کردن جنین بستگی به کیفیت تخمک و اسپرم داره ؟

گوشت بره بخور. آمپول هم جاش خوب میشه نگران نباش اگرخوب بزنی در نداره اصلا. 

توروخدا اینو نگو عزیزم این امپولا خیلی کوفتی هستن بخوام بگم درد نداره یک دروغ بزرگه من که همه باسنم کبود و قلمبه شده ولی چاره ندارم چه کنم الان تازه دارم کم میکنم ولی هنوزم باسنم خوب نشده معلوم نیست خوب بشه یا نه

سلام عزیزم احتمالش هست رشد کنه خدا بزرگه به خدا بسپرش میگن جنین تا سه روز بسته به تخمک از اون به بعد ...

من خودم پلی کیستیکم ویتامین هم خوردم همسرم آره خیلی ضعیف بیوپسی شده بود جنین شناس گفت 5 روز اول تخمک مهمه حتما برا من کیفیت نداشتن توکل به خدا چقدر آدم بدشانسی میاره

خانومایی که ای وی اف کردید تو کل بارداریتون چیزایی مثل چیپس پفک پفیلا بستنی شکلات کاکائو فست فود مثه ...

من همه چی خوردم همه چییی چون بی اشتها بودم هر چی میلم کشید خوردم سوسیس کالباس پیتزا فقط زعفرون آب زرشک آلبالو آب هویج نخوردم