2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

من همچنان با استرس و ناراحتی این روزها رو میگذرونم . می‌خوام ذخیره بند ناف انجام بدم شاید یه وقتی به درد دخترم خورد  کسی تجریش رو داره چطور هست از کجا اول باید پیگیری کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من یه کار خیلی بدی کردم دکتر گفت فعلا روزی دو شیاف بگذار من از انجا که به بوش حساسیت شدید پیدا کردم ...

مقعدی بزار حتما باید استفاده کنی اصلا قط نکن خطرناکه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون خودتون بهتر می دونین که کیفیت جنین دست جنین شناس نیست،  خ دکتر علیرضایی تو گروه، یه ...

من سه روزه و۵روزه سردرنمیارم

الان جنینای من ۳روزه است

دکترتشخیص داده ۳روزه بشه یاکیفیت نداشتن ۵روزه نشدن؟

ABهستن

خدایابه امیدخودت🌺
وای منم عاشق ترشی ام البته از قبل از بارداری هم همینطوری خالی خالی میخوردم ولی الان خیلی کم‌میخورم د ...

وای من دوست دارم صبحا خامه محلی بخورم!!!  این برای چی ممنوعه؟دکتر من که از تغذیه یک کلمه حرف نمیزنه

عزیزم‌من استرادیول رو روزی ۳ تا میخوردم بعد دکتر گفت مثلا فردا دو تا بخور پس فردا یکی‌ بعدشم دیگه نخ ...

مرسی قربونت برم من روزی دوتا استرادیول میخوردم الان دو روزه روزی یکی خوردم دیروز نخوردم کلا امروز میخورم باز فردا نمیخورم باز پس فردا میخورم و تموم قطع میکنم

شیاف و آمپول رو هم یک شب در میون کردم یک شب شیاف فقط یک شب آمپول فقط

آنوکسارو هم که تا۱۲هفته گفت بزنم بعد قطع کنم

میگن جنینی که ضعیف باشه بلاست نمیشه ولی ما داشتم دوستانی که با جنین دو روزم باردار شدن پس اون جنین ض ...

خوب از کجا میدونی شاید اگه اون جنین دو روزه رو نگه میداشتن بلاست میشده دیگه

خوب از کجا میدونی شاید اگه اون جنین دو روزه رو نگه میداشتن بلاست میشده دیگه

من جنینم 7 تا 3 روزه خوب بودن الان جنین شناس گفت دوتاش رشدشون عالی بود بقیه نگه داشتیم ببینیم رشد میکنن یا نه تا روز پنج خیلی ناراحتم امکان داره رشد کنن ؟

من جنینم 7 تا 3 روزه خوب بودن الان جنین شناس گفت دوتاش رشدشون عالی بود بقیه نگه داشتیم ببینیم رشد می ...

بچه ها کسی میدونه چرا جنین های من تو روز سوم رشدشون کم شده و نگه داشتن ببینن رشد میکنن یا نه کسی تو این شرایط بوده آخه اون همه مصیبت فقط 2 تا جنین 😢😢