2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بله حتما بخورشون

امروز رفتم مرکز پیش یه دکتر بخاطر عدد ابکا که پایین بود گفتن برن تحت نظر دکتر رامین قاسمی کسی تا حالا رفته پیششون؟

و اینکه دکتر که جواب ازمایشاما دید گفت چون خریدی بخور وگرنه لازم نداشتی این قرص ها را تخمکات خوبن و اگه روزی ۴اوا بست میخوردی نابود میشدن 

فکر کنم سیکل ای وی اف با رفتن پیش دکتر قاسمی بیفته عقب

کسی بوده برا عدد ابکا بره پیش متخصص ایمولوژی درمانتون چجوری بوده چقدر زمان میبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتم مرکز پیش یه دکتر بخاطر عدد ابکا که پایین بود گفتن برن تحت نظر دکتر رامین قاسمی کسی تا حال ...

عزیزم من ایشونو نمیشناسم فقط اصفهان دکتر شرکت هستن که خیلی معروفن دکترا همشون نظرشون همینه که نیاز به تقویتی نیست ولی ما جای ریسک نداریم که بعدا پشیمون بشیم ما دیدیم بچه ها استفاده کردن ونتیجه خوب گرفتن با تقویتیا.

به نظر من شما میتونید تخمک کشی کنید بعد باید برای انتقال برید پیش ایمونولوژی که دارو بده.

انشاءالله که خیر پیش روتون باشه عزیزم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزدلم چون امادش موادنگهدارنده داره خودتون درست کردید؟

بله عزیزم خودم درست کردم طمع خاصی نداره شاید یکمم تند باشه ولی قابل خورده بهتراز اماده هاست چون سالمه

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!