2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام خانما کسی میدونه برای آی وی اف جنسیت باید چکار کنم کسی تجربشو داشته

۱۴۰۱.۱۰.۱وزن👈 ۱۰۹😪 قد۱۶۵ وزن هدف۷۵ 🥰۱۴۰۱.۱۲.۱👈۱۰۵.۳۰۰  عضو گروه قرمز❤❤ لاغری بامداد خمار سرگروه عزیزم @مجازی_تر_از_مجازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم خوبین؟ عیدتون مبارک روز جوان رو بهتون تبریک میگم نمیدونم چه حکمتی هست هربار که میرم ...

سلام مهربون جونم خوبی؟ ینی چی بزرگ شدن رحم؟ کوچک شدن رو شنیده بودم ولی اینو نه. چیزی نگفت دکتر برا درمان؟ الهی ب حق حضرت علی اکبر ع خییییلی زود همه چی حل بشه و مسکلی پیش نیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی سخت بود واقعاً روزی۴تاخوردن! مخصوصا که دیدی کپسولهای بزرگن،البته من کنارش مولتی اید زنان هم سه ...

خداروشکر عزیزم ک نتیجه گرفتین ❤

ممنونم گلم ان شا الله❤❤

شما طبیعی باردار شدین یا با آی وی اف؟اگر با آی وی اف باردار شدین تو همین پانکچر آخرتون ک انقدر تقویت کرده بودین چند تا تخمک و جنین داشتین ؟داروهای پانکچرتون چیا بودن؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام به همگی وقت بخیر.امیدوارم همه خوب باشید دوستان آمپول آنکساپارین رو فقط میشه چپ و راست ناف زد؟ ...

سلام عزیزم پشت بازو و داخل ران پا هم میشه  بزنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما کسی میدونه برای آی وی اف جنسیت باید چکار کنم کسی تجربشو داشته

سلام عزیزم چند تا بچه داری ؟ اول خودتو همسرتو حتماااااا تقویت کن چون جنین باید قوی باشه تا بشه تعیین جنسیت کرد همسرت حتما از اسپرم بده تو مراکز ناباروری من جاهای دیگه مشکل نداشت ولی متاسفانه با اینکه دوتا دختر دارم ولی ازمایشش مشکل داشت خودت اوابوست کیوتن فرتیل اید زنانه بخور من دکتر هم به همسرم سلنیوم ولمن کیوتن فولیک اسید داد خودمم ویتامین ای یکروز در میون دی هفته ای  سی با فرتیل اید دادم ببخشید طولانی شد پیاده رویم داشته باش فولیک اسیدم بخور خودتم 

سلام عزیزم پشت بازو و داخل ران پا هم میشه  بزنی

سلام خوبی عزیزم چه کارا میکنی منم میخوام وزن کم کنم یه دوست پایه میخوام ولی کسی نیست هفته ای به هم گزارش بدیم اگه موافقی خصوصی بیابا هم همفته ای گزارش وزن بدیم روحیه بگیریم 

سلام خوبی عزیزم چه کارا میکنی منم میخوام وزن کم کنم یه دوست پایه میخوام ولی کسی نیست هفته ای به هم گ ...

سلام عزیزم قربونت چرا که نه خیلیم عالی 

ی لینکی هست تو امضام من تو انتقال اخرم با این تاپیک ۱۵ کیلو کم کردم اگه خواستی میتونی تو این تاپیکم بیای ❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روبازو وبخش داخلی ران هم میشه زد 

فک کنم همون دور ناف آسون تر باشه.بازو و ران میترسم🥲

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
 مامان خانم اول حتما خودت و همسرت شروع کنین به تقویتی خوردن. داروهای تقویتی ر دوستان گفتن،ا ...

خیلی ممنون عزیزم انشاالله همیشه برا همه سلامتی باشه و همه کسایی که منتظر بچه هستن خدا بهشون سالمشا بده