2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . برای انتقال دوم دوباره قرص و آمپول میدن ؟ سونو میکنن؟

من پریودم می افته ۲۷ اسفند . اگه سونو و اینا بخوان بکنن میشه عید . اصلا نمیدونم روال کار چطوریه؟ 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

سلام خانما توروخدا اگه کسی میتونه کمک کنه دوستم ذخیره اش 0/4دکتر گفته دارو برات جواب نداده برو اهدای منم ذخیره ام 0/8برج دو تخمک کشیه استرس دارم چیکار کنم برج یک هم پریودیم میخوره ب تعطیلی 😔

کسی هست با ذخیره 0/4که تخمک داده باشه؟؟؟؟

ذخیره چند ماهی یک بار میاد پایین کسی میدونه

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بچه ها من از روز ۲۲ موعدم ک گفتم لک بینی دارم دو سه روز دیگه هم موعدمه و از امروز وقتشه ک استرادیول ...

عزیزم سلام شما ذخیره اتون کم بود 

یادمه  یکی از بچه ها ذخیره کمی داشت که دوبار پانکچر شده بود فک کنم شما بودی 

برا من برج نه 0/8بود گفتم برج دو میرم پانکچر حالا میترسم بگه برو اهدای 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عزیزم سلام شما ذخیره اتون کم بود  یادمه  یکی از بچه ها ذخیره کمی داشت که دوبار پانکچر شده ...

سلام عزیزم اره دکتر دائم تو سونو میگف ذخیره کمه ولی خودم عددش رو نمیدونم اخرین آز ذخیره ام هم برمیگرده به سه چهار سال پیش. ب نظرم اصلا استرس نده ب خودت. چون هیچی رو حل نمی کنه. بعدم تا جایی ک میدونم بچه ها بودن با ذخیره کمتر پانکچر کردن . ولی خب طبیعیه که تعداد فولیکولای ما کمتر از بقیه میشه منم ۴ بار پانکچر ک تا حالا کردم هییییچ وقت بیشتر از ۷ تا فولیکول نداشتم همش تو همین محدوده بود. حتما تو این مدت تقویتیا رو بخورید هم خودت هم همسرت. ان شاالله هر چند تا جنین ک شد ان شاالله با کیفیت عالی باشن(منظورم گرید نیس چون من ب این نتیجه رسیدم ک اصلا چیز مهمی نیس.ققط ی معیار برا جنین شناسه) و با همون انتقال اول مامان بشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام.ببخشید کسی میدونه امپول های قبل تخمک کشی دونه ای چند هست تقریبا؟؟عمل تخمک کشی رو که اینجا میگن ...

عزیزم بسته به دارویی که دکتر برات مینویسه سینال ارزونه نهایتن با سه ملیون جمع میشه حدودی میگم ولی من دکترم گونال نوشت که برایه ۲۴ تاش ۷۳۰۰دادم برایه ۶ روزم برایه بقیشم ۴ملیونی دادم تا تخمک کشی پیورگانم گرونه اونم خارجیه ولی دقیق قیمت نمیدونم پس نمیشه گفت چقدر میشه مثلا النوا هم ۸۲۰۰ بوده دیگه الانام با این بالاو پایینا مطمینا اونام بالا رفته

سلام.ببخشید کسی میدونه امپول های قبل تخمک کشی دونه ای چند هست تقریبا؟؟عمل تخمک کشی رو که اینجا میگن ...

ببین قیمت دارو و پانچکر بیشتر برمیگرده به مرکزی که میری 

مثلاً دولتی پانچکرش ۲٫۵

خصوصی ۱۰. ۱۲ تومن