2777
2789

امشب بعد مدت ها بحثشو انداخت

اصلا چیزی راجبش نمیگه امشبم استثنا گفت 

تعریف کرد شب قبل از فوتش اومده پیشم گفته مامان من میمیرم مامانم هم میخنده میگه خدا نکنه پسرم بابات بمیره 

گفت نه مامان اگه بابا بمیره هیشکی برا شما مرغ و گوشت نمیخره من میمیرم شما هم پسر همسایه رو بیارین بزرگش کنید بشه پسرتون (پیش دبستانی بود) 

مامانم گفت  فرداش تو خونه نشستم داشتم کارارو میکردم یهو یاد حرفای دیشبش افتادم  گفتم یا ابولفضلللل و پنجره رو باز کردم ببینم باهام مشخصه

دیدم نیست سریع پا برهنه دوییدم بیرون 

و متاسفانه مردم جسد داداش منو تو اب درمیارن (روز تولدش) 

بابام دو سال  بعد فوت داداشم عروسی داداشش میشه 

بزور میبرنش وسط برقصه 

با گریه میرقصه و دسته رو ول میکنه و از اون روز به بعد هیچ عروسی نرقصیده تا الان که 65 سالش 

همه میگن من شبیه اونم چشم ابروم مشکیه 

ولی خودمونیما اکه الان بود یکی از زیباترین پسرای شهرمون میشد چون تو عکسای قدیمی  چشم درشت مشکی با موهای کاسه ای چتری ذغالی 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

خدا رحمتش کنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خودشو انداخته بوده تو آب😭

نه گلم بچه چرا خودشو بندازه 

غرق شد

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

آخی چند سالش بوده که فوت شده؟خیلی ناراحت شدم متنو خوندم

-6-7 سالش بود 

خدابیامرزهچندسالش بود؟چندسال پیش فوت شده؟

نمیدونم شیش سالش بوده یا هفت چون روز تولدش فوت شد فک کنن هفت ساله شد دیگه 

این موضوع برای اوایل دهه هشتاده