2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام مهتاب نازنین. ان شاء الله خیرش هزار برابر به زندگی خودتون برگرده و هر حاجتی دارین برآورده به خی ...

گونشم، خدا رو شکر که بچه هات رو به سلامتی خونه بردید. الهی که همیشه سلامت و عاقبت به خیر باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توروخدا تاکید‌کن بهشون اشتباهی دخترو انتقال ندن برات این خانم انجام‌داده انتقالشم مثبت شده رف ...

یا خدا !!! اینهمه هزینه و درد اخرش برعکس بشه هیلی ظلمه من بازم روز انتقال میگم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم شما که تعیین جنسیت کردی جنین که لقاح دادن چند روزه شد تا تعیین جنسیت شد ؟

والا من دیگه تخصصی بلد نیستم چند روزه اینا رو نمیدونم اونام چیزی نگفتن 

به سلامتی؟ چندتاتخمک بود؟ همسرتون ضعیف بودن؟

ما مشکلی نداشتیم دوتا بارداری طبیعی داشتم فقط برای پی جی دی رفتم از من هزینه تعیین پنج تا رو گرفتن شنبه پانکچر شدم که امروز نتیجه رو گفتن 

نپرسیدی چرااز۱۸تاشده ۵تا؟

گلم از ۲۰تا تخمک ۲۸تاش جنین شد که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت ؛ هزینه رشت فوق العاده گرونه برای پنج تا بیست میلیون دادم پی جی دی کردن 

گلم از ۲۰تا تخمک ۲۸تاش جنین شد که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت ؛ هزینه رشت فوق العاده گرونه برای پنج تا بی ...

ببخشید ۱۸تا 

@barana372   سلام عزیزم ختم یس به نیت شماست انشالله حاجت روا بشی

سلام عزیزم خیلی ممنونم انشالله خیر ببینی و حاجت روا بشی گلم.

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
گلم از ۲۰تا تخمک ۲۸تاش جنین شد که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت ؛ هزینه رشت فوق العاده گرونه برای پنج تا بی ...

وای چه گرون گرفتن تبریز واسه 5 تا 7 تومن میگیرن عزیزم انشالا جنینت بچسبه به دلت و سالم بدنی بیاد حالا شانس آوردی از اون 5 جنین هم دختر داری هم پسر 

بیست میلیون واقعا زیادگرفتن

ازمن برا۴تا۸میلیون گرفتن

شما قبل عیدانتقال میدین؟

خدایابه امیدخودت🌺