2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
عزیزم انشاالله که قلبشون تشکیل بشه  من یه بار رفته بودم دکتر یه خانمی اومده بودن مشکل شما رو د ...

ممنونم عزیزم کاش زودتر این جریان رو شنیده بودم که به دکترم میگفتم چون منم بخاطر اینکه چند ساله دنبال بچه دار شدن هستم هرشب فولیک اسید رو میخورم 

حق داری عزیزم.‌خدا کمکتون کنه. من پنج هفته و یک روز رفتم دکتر سونو کرد. حالا رود بود یا هرچی دکتر فق ...

اره عزیزم دوتامون ازمایش ژنتیک دادیم و مشکلی نداشتیم حتی قبلا جنین رو هم بردم ازمایشگاه گفتن مشکلی نیست دیگه این اخرین باری بود که شانسسم رو امتحان کردم چون قبلش با همسرم صحبت کرده بودیم که اگه یکبار دیگه اینجوری بشه دیگه برای همیشه این قضیه رو تموم کنیم تا حالا هم بخاطر دل من راه اومده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دوتامون ازمایش ژنتیک دادیم و مشکلی نداشتیم حتی قبلا جنین رو هم بردم ازمایشگاه گفتن مشکلی ن ...

عزیزم نا امید نباش. یکی از دوستان خود من ۵ بار جنینش بدون قلب بود پشت سر هم و سقط میکرد. هر بار هم دکتر میگفت تو باز اومدی؟ برات ضرر دارا فاصله بنداز. خلاصه خدا بعدش دوباره پشت سر هم سه تا بچه داد سالم و خوب ماشاالله. دو دختر یک پسر.بدون ای وی اف یا هر چیزی

ببخشید گفتی چند تا تخمک داشتی ؟ میگم بپرس ببین چند روزس جنینات ؟ چند تا چند تا فریز کردن 

عزیزم بهم زنگ زدن گفتن از پنج تا جنینم سه تا پسر و دو تا دختره ؛ ممنونم ازت چون تمام داروهایی که برای شوهرم گرفتم و نزدیک دو ماه استفاده کرد چیزایی بود که شما گفته بودی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
دوستان عزیزم  به لطف الهی چندماهی توفیق داشتم که هرشب به بهانه حاجت دل تون،  برای سلام ...

سلام مهتاب نازنین. ان شاء الله خیرش هزار برابر به زندگی خودتون برگرده و هر حاجتی دارین برآورده به خیر بشه ان شاء الله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام من سرکلاژ کردم شب بیمارستان نگاه داشتن فردا سنو کننن بچه هم خوب باشه برم خونه 

بسلامتی. ان شاء الله که همه چیز بخوبی برات پیش میره 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم بهم زنگ زدن گفتن از پنج تا جنینم سه تا پسر و دو تا دختره ؛ ممنونم ازت چون تمام داروهایی که برا ...

عزیزم شما که تعیین جنسیت کردی جنین که لقاح دادن چند روزه شد تا تعیین جنسیت شد ؟

عزیزم بهم زنگ زدن گفتن از پنج تا جنینم سه تا پسر و دو تا دختره ؛ ممنونم ازت چون تمام داروهایی که برا ...

عزیزم توروخدا تاکید‌کن بهشون اشتباهی دخترو انتقال ندن برات

این خانم انجام‌داده انتقالشم مثبت شده رفتن سونو گفته دختره

رفتن بیمارستان شکایت کردن اونام گفتن ب ما ربطی نداره خطا داره شما خودتون امضا کردید اولش

برید تاپیکای این خانوم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10457545/ivf-برای-تعیین-جنسیت-نتیجه-برعکس

ممنون عزیزم. ان شاء الله خودت هم بسلامتی و خوبی این ایام باقیمانده رو طی کنی و بچه ات رو بسلامتی در ...

سلام عزیزم دلم نامدار باشن خیلی خوشحال شدم از طرف من روی ماهشونو ببوس🥺🥺🥺🥺😘😘😘😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان عزیزم  به لطف الهی چندماهی توفیق داشتم که هرشب به بهانه حاجت دل تون،  برای سلام ...

سلام مهتاب خوبی جونم ممنون خیلی ممنون منم می‌خوام مثل همه دوستان مثل تو اینجوری باشم اما نیستم خیلی احساس شرمندگی و پوچی میکنم انگاری هیچم تو هیچی نمیتونم تا آخر پیش برم همه کارام ناقص میمونه خیلی احساس پوچی میکنم الان یکسال هستش دنبال اینم برم انتقال هر ماه یه اتفاق میافته و بعد میگم نکنه خودم دلم نبود هفته ی بدی داشتم این هفته 

از یه طرف میخواستم این ماه برم هیسترو خیلی برنامه ریزی کرده بودم زد و رفلاکس شدید معده گرفتم کارم به بیمارستان کشید بازم دارو اضافه شد الان هم میترسم برم هیسترو میگم اگه برم ماه بعد بگه بیا انتقال با این رفلاکس و سردی بدنم چیکار کنم از یه طرفم میگم زمان برام مهمه میشه منو یکم نصیحت و راهنمایی کنی درمونده شدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏