2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب سلامتی ،دقیقا چند هفته میشین؟ من الان فکر کنم توی هفته نهم باشم ؟

الان بر طبق سونو ۹هفته و ۵ روزم. روز غربالگری میشم ۱۱ هفته و ۶ روز

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام به دوستان خوبم. ان شاء الله همگی خوب هستین 🙏🏻 بچه های من فقط 4 روز ان آی سیو بستری بودن. الان خدا رو شکر و به دعای شما دوستان خوبم حالشون خوبه ولی خیلیییی کوچولو هستن وقتی دنیا اومدن هر کدوم 2100 بودن. تو همه لحظه ها شما دوستان خوبم رو فراموش نکردم و برای همه دعا کردم ان شاء الله دامن همه دوستان سبز بشه به اولاد سالم و صالح 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
@گونشم   سلام ختم یس به نیت شماست انشالله حاجت روا بشی

سلام عزیزم فک‌کنم برنامه انتقال شما و من تقریبا یه زمان باشه من فعلا پروژسترون برای ده شب بهم داده تا بعدش پریود شم میشه بگی چه کارایی قبل انتقال رعایت میکنی کلا؟ چه داروهایی بخورم بهتره؟ شکمم ورم داشت امروز بهتر شده دیگه پیاده روی روزانه شروع میکنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام عزیزم فک‌کنم برنامه انتقال شما و من تقریبا یه زمان باشه من فعلا پروژسترون برای ده شب بهم داده ت ...

به سلامتی عزیزم نتیجه رو بهت نگفتن چند تا جنین داری فعلا پیاده رویی رو تا پریود نشدی نرو خطرناکه فولیک اسید بخور فرتیل اید و الارژنین بگیر بخور حتما چون تو خونرسانی به رحم خوبه من دوز ۱۰۰۰رو روزی سه تا میخورم دیگه به امید خدا 

به سلامتی عزیزم نتیجه رو بهت نگفتن چند تا جنین داری فعلا پیاده رویی رو تا پریود نشدی نرو خطرناکه فول ...

دیروز گفتن ۱۸تا جنین که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت هست تشکیل شده نفهمیدم اون ۴تا منظورش چیه گفت میزاریم اونا هم بلاستو بشن ببینیم چی میشه فعلا همون ۱۴تا که ۵ تاش قراره تغیین جنسیت بشن اصلا هول شدم نپرسیدم نتیجه تعیین جنسیت کی میاد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سختشه ولی من هر شب به زور میگم بزاره یخ و . ولی تخلیه اونقد نداره  هفته ای یک دوبار . خداکنه تح ...

پس همونه تخلیه رو اوکی کنه برا شوهر من که تخلیه خیلی تاثیر داشت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دکتر گفت من بهش امیدی ندارم ولی اگر خودت میخوای یک هفته ی دیگه داروهاتو ادامه بده .دیگه خسته شدم از ...

اگه دکتر اینطوری گفته حتمااااااا داروهاتو ادامه بده. بعدا پشیمون میشی ک چرا ادامه ندادم شاید میشد. میفهمم حالتو ولی دلم روشنه. ی هفته هم ادامه بده ان شاالله خوش خبر میای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱