2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

منم هر روزی که می گذره مبگم خداروشکر امروز گذشت خداروشکر بارداری یه روز رفت جلو

استرس طول سزویکس یه طرف

ضربان قلب جنین یه طرف،کنترل نمک برای فشارخون،کنترل شکر برای دیابت بارداری یه طرف

وبدتر از همه این ها استراحت یه طرف مخصوصا برای من که اصلا عادت به خوابیدن ونشستن نداشتم.همیشه سرپا بودم.

ولی در کل آرومم.اون تسترس روزای ان تی وانومالی ندارم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چقد امروز نیاز داشتم به دعای شما  خونریزی شدید کردم اومدم بیمارستان برام خیلی دعا کنید

عزیزم ان شاء الله خیره و همه چیز خوبه

استرس نداشته باش استرس خودش باعث انقباض میشه 

برای سلامتی نی نی ت حمد میخونم

ما رو بیخبر نذار با خبرای خوب خیالمونو راحت کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانمي به سلامتي شما دو قلو داشتين زايمان كردين؟ چند تا سوال داشتم شما سركلاژ كردين؟ و اينكه امپ ...

سلام عزیزم من طولم انومالی شده بود ۲۸,پساری گذاشتم پرولوتون هم هفته ای یه دونه پونصد میزدم اینجا بودن دوستان دوقلو بدون سر کلاژ

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به به اکرم جون😍😍ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی. خودت در چ حالی؟ نی نیا خوبن؟ اخه بچه ها میگفتن بیشتر ...

سلام عزیزم خوبی ماهم خوبیم والل اینهمه داریم دارو هورمونی میخوریم مسلما برامون اینهمه دز خوب نیس دوفاستون هم خارجی پروژسترونع من یه سال هم خوردم استرادیول و فقط فک کنم میخوری باش اسپرین هم بخوری ب دکترت بگو ازش بپرس اره دوفاستون ممکنه لکع بینی هم بده ان شاالله ماه بعد اینجوری نمیشه 

سلام خانمي به سلامتي شما دو قلو داشتين زايمان كردين؟ چند تا سوال داشتم شما سركلاژ كردين؟ و اينكه امپ ...

پروژسترون تا هفته ۱۲فک کنم داشتم درست یادم نمیاد یه مدت قطع مردن بعد رفتن سراغ پرولوتون 

سلام عزیزم خوبی ماهم خوبیم والل اینهمه داریم دارو هورمونی میخوریم مسلما برامون اینهمه دز خوب نیس دوف ...

ان شاالله ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من طولم انومالی شده بود ۲۸,پساری گذاشتم پرولوتون هم هفته ای یه دونه پونصد میزدم اینجا بود ...

ممنون گلم از چند هفته پرولوتون استفاده كردين؟ يعني ١٨ هفته پساري گذاشتن؟ چرا سركلاژ نشدي؟

سلام عزیزم آره عادیه. ولی فک کنم بدنا با هم فرق دارن من ی بار ۵-۶ روز داشتم لک بینی و گاه خونریزی و ...

ممنونم گلم نگرانم...آخه قراره شنبه انتقال بدم ازلک بینیم قطع نشه انتقال نمیدن یا میدن؟من روز تخمک کشی خونریزی خیلی زیاد داشتم زیرانداز زیرم خیس بود ولی خب بعدش لکه ازدیشب فعلنم قطع نشده دارم پروژسترون میزنم دوتا باهم

بچه ها ی راهنمایی میخواستم ازتون. یادتون باشه من انتقالم افتاد بعد عید و دو ماه دکتر گف ب خاطر تنظی ...

سلام آلا جان، ال دی خودش تشکیل شده از استروژن و پروژسترون به مقدار دقیق که بعد از تموم شدنش بدن افت میکنه و پریود میشیم حالا اگه بجز ال دی بخوای با دوفاستون که خودش نوع دیگه از پروژسترون و با استرادیول که خودش نوع دیگه از استروژن هست همه رو باهم بخوری قبل انتقالت بدنت شاید به هم بریزه چون بر فرض استرادیول برای کسایی که کم کاری تیرویید دارن اصلا خوب نیس باعث بالا رفتنش میشه خب از اون طرف هم بالا رفتنش باعث لانه گزینی نکردن جنین میشه پس بهتره بخاطر یک ماه زحمات رو خراب نکنی یا ال دی بخور یا استرادیول و دوفاستون باهم💋❤️