2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام یلدا خوبی 

سلام بهاری جون فداس تو خوبم♥️♥️

خوبی تو چه خبر نی نی دار شدی😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من دکتر برام تجویز نکرده ولی گرفتم که قبل از انتقال بخورم  فقط دستورشو نمیدونم رو ...

عزیزم دکتر به من یک پریود قبل از انتقال داده بود هر۸ساعت یکی میخوردم

یعنی وقتی دارو رو خوردم پریود شدم بعدش داروهای دیگه و انتقال

شما دوقلو داشتی سرکلاژ کردی؟

نه من نکردم عزیزم تا نوزده بود فک میکنم همه چی عالی پیش رفت و طول سرویکسم ۳۷ اینا بود و با اینکه خودم همش میترسیدم دکترم گفت نیاز نیست سرکلاژ بشی ولی با اصرار خودم تو هفته ببستو شش که واسه سونو معمولی رفتم گفتم طول سرویکسم بگیر برام که گرفت شده بود ۱۴ و دهانه رحمم سه سانت باز شده بود من تو رویان بودم و رفتم پیش دکترم که ازش نمی‌گذرم با این حرفی که اونروز به من زد من واقعا مردم بعد این همه تلاش که من کردم بهم گفت ممکنه الآنم زایمان کنی و توقع این نداشته باش بچه هات الان بمونن من با آمبولانس رفتم بیمارستان آرش باز معاینه شدم و دکتر بهم گفت میتونی پساری بزاری چون از سرکلاژ دیگه گذشته وپساری هم ممکنه جواب نده ولی من گذاشتم و آمپول برا تشکیل ریه زدم و اومدم خونه گفتن ممکنه تایکی دو روز دیگه درد بگیری و بیای بیمارستان ولی من خونه کامل خوابیدم با اینکه کسی را نداشتم رفتم خونه مادر شوهر جامو تو در حموم انداختم فقط میرفتم دستشویی فرنگی و می‌خوابیدم تا شد هفته ببستو هشت و من وسط هفت ماه بخاطر فشار خون یه دوسه روز بستری شدم و دوباره مرخص اومدم خونه و همچنان استراحت و بدترین روزای زندگی من بود اینقد که استرس داشتم هر روز که می‌گذشت شبش یه نماز شکر میخوندم تا دوباره هفته سی وسه اینا بود که به مسمومیت بارداری مشکوک بودم وفشار خون و کلیه پروتئین دفع میکرد باز بستری شدم و شونزده روز بیمارستان روی تخت و بلند نمی‌شدم فقط برا دستشویی وتو خود بیمارستانم میخاستم برم سونو با ویلچر خودم اصرار میکردم وگرنه اونا که میگفتن خودت بیا و خلاصه گذشت و سی پنج هفته و سه روز چون خون رسانی به یکی بچه ها کم بود تکوناش کم شد وضربان قلبش خیلی اومد پایین و من هیچ کس بیمارستان نبود با گریه زنگ زدم شوهرم ولی تا اومد بیاد من رفتم اتاق عمل و خدا را شکر که واقعا خدا کمکم کرد تو این بارداری بچه ها دنیا اومدن و اصلا تو دستگاه اینا نرفتن باوزن دو ودویست و دوکیلو.و نصیحت منم به تمام خانما که بارداری دوقلو دارن استراحت و سرکلاژ به اصرار خودتون و پساری هم برا محکم کاری واقعا خوبه تا ایشالله دچار زایمان زودرس نشین 

خوبم عزیزدلم  روز ۸ انتقالم 🥲🥲🥲🤭یخورده نگرانم

ای جااانم مبارکه مبارکه نگران نباش انشالله مامان شدی 😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دوستان بعد یا قبل انتقال چه نوشیدنی میشه خورد ؟مثلا چایی یا دمنوش ضرر داره ؟ابمیوه چی میشه خورد؟&nbs ...

خانمم تنها چیزی که بعد انتقال مهمه کنترل استرسه و خونسرد بودن چون تو بارداری معمولی هم با وجود استرس شانس بارداری پایین میاد من کسایی باهام بودن که سنشم از من کمتر بود ولی استرس فراوان فقط تغذیه رعایت میکرد و از جاش بلند نمیشد در صورتی که اینکار اشتباهه بعد انتقال فقط ریلکس باشین و یکی دو روز استراحت نه اینکه مطلق در حد دراز کش و بعدش به زندگی عادی برگردین وخودتونا سرگرم کنید ولی کار سنگین نه چون تحرک نداشتن و خوابیدن خودش باعث میشه که خون تو بدن جریان نداشته باشه و شانس بارداری پایین میاد فقط استرس از خودتون دور کنید

سلام عزیزم خوبی ان شاالله ب سلامتی انتقال بدی استرادیول من تا ماه سوم بارداری میخوردم پس فک نکنم ضرر ...

به به اکرم جون😍😍ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی. خودت در چ حالی؟ نی نیا خوبن؟

اخه بچه ها میگفتن بیشتر از ۳ ماه برا رحم و سینه خوب نیس شاید منظورشون دوفاستون بوده.

الانم دوفاستون رو دارم مصرف می کنم ولی از ۲۲ موعدم لک بینی دارم. . برا همین ترسیدم ک ماه بعدم همین جوری بشه.

عه تداخل ال دی و دوفاستونو نمیدونستم . ممنونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جااانم مبارکه مبارکه نگران نباش انشالله مامان شدی 😍😍

ازکجا معلوم🥺 دلدرد اینا میگیرم البته از قبلش داشتم الانا ک موعدمه یخورده بیشتره

یلدا استفاده شیاف و امپول پروژسترون اگه حامله نباشی پریود میشی؟ 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام عزیزم با استرادیول و دوفاستون نمیتونی ال دی مصرف کنی کلا هورمونت بهم میریزه باید یا الی دی بخور ...

ممنونم سحر جان❤️  پس مجبورم همین روالو برم جلو . توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱