2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم قربونت برم خوبن الحمدالله. نه عزیزم نزدم دکترم گفت بعداز ۴۰ روز میتونی ببندی قبلش بهتره ن ...

ا من یکی از دی جی کالا گرفتم میخواستم زود ببندم 

ینی ضرر داره؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال دارم

ممنون میشم جواب بدین😥😥😥😥

مگه بعدازپانکچرتعدادتخمک هاراونمیگن وبعداز یک هفته تعدادجنین هارو؟

دونرمن تخمک کشی داشت صبح تاظهروایستادم یک کلمه نگفتن چندتاتخمک شد

اخرش دیدن هی می پرسم گفتن فردازنگ بزن بهت بگن جنین تشکیل شده یانه☹☹☹

گفتم وازحمت نشه  براتون،اون که به هرحال تشکیل میشه

۵۰میلیون پول گرفتید تعدادتخمکاکه خوب بود همسرمم که یک ساعت بعدگفتن نمونش خوبه

نمیدونم چراتعدادتخمک هارانمیگن🥴🤔

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین😥😥😥😥 مگه بعدازپانکچرتعدادتخمک هاراونمیگن وبعداز ی ...

والله نمیدونم چرا جدیدا نمیگن به من نگفتن فرداش زنگ زدم پرسیم انشالله کلی جنین پسر برات تشکیل بشه همین ماهم انتقال میدید؟

والله نمیدونم چرا جدیدا نمیگن به من نگفتن فرداش زنگ زدم پرسیم انشالله کلی جنین پسر برات تشکیل بشه هم ...

ممنون گلم

فرداش بهت تعدادتخمک هاروگفتن؟

نمیدونم چرانمیگن حتما میترسن چندتاش ازبین بره نمیگن

نه گلم بعدعید شروع می کنم

من عیداکلا استرس می گیرم

استرس خونه تکونی ومهمون وهزارتا چیز 

امادگی فکری ندارم 

خدایابه امیدخودت🌺
نه ندارم همسرم خیلی اصرار داره یعنی جنین رشد نمیکنه؟

بچه نداری ریسک نکن چون جنین ضعیف میشه

دوتاسه تامیزارن اکثرادوقلومیشه دختروپسر

امروزم یکیودیدم ۷ماهه بارداریه دخترویه پسر😍

خدایابه امیدخودت🌺
بچه داری به نظرم برایه کسی که بچه نداره ریسکه چون شک به جنین وارد میشه احتمال اینکه ضعیف بشه هست&nbs ...

تعین جنسیت نمیشه قبل فریز کردن جنین انجام بدن ؟من میخوام اگه جنینام زیاد شدن نصفش تعیین جنسیت کنم اگه با اونا انتقال منفی بشه با اونایی که تعیین جنسیت نشدن انتقال بدم خودمم پلی کیستیک هستم دکتر دو روز دارو پانکچر شروع کرده کم دارو داده گفت ذخیرت بالاس از کم شروع کن 

نه ندارم همسرم خیلی اصرار داره یعنی جنین رشد نمیکنه؟

چرا عزیزم خیلیا اینجا نتیجه گرفتن ولی خوب ببین شما شاید ۸تا جنین داشته باشی دوتا پسر خوب پس شانست برایه انتقال کمتره باز نظر شخصی خودتون مهمتره فقط برایه تعیین جنسیت باید جاهایی بری جنین شناس ماهر داشته باشه نزنن جنینتو بترکونن اگرم شوهر اصرار کنه به نظرم دست بردار نیست من اگه مرادرو بشناسم پس تعیینم ‌کن دختراتم نگه دار شاید خدایی نکرده پسرات نگرفت دخترتم انتقال بدی