2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما ببخشید سوال من زیاده اطلاع دارید هزینه پانکچر و انتقال تو ابن سینا چقدره ؟و کدوم دکتر ابن سینا ...

انتقالو نمیدوم ولی تخمک کشی تو ابن سینا ۱۰خورده ایه ولی سال بعد قطعا بالا میره زنگ بزن بهت میگن دقیق

خیلی ممنون شما می شناسید کار کدوم دکترشون خوبه؟

والله من که خودم اونجا تحت نظر انصاری پور بودمو فعلا انتقال ندادم قبلا باهاش انتقال دادم و منفی شدم ولی میگن معترف شه بخش اینا خوبن به نظرم همشون وسیلن

اره برا ما هایی که زمینه داریم بالا بره نباید قطع کنیم راستی عزیزم دارو کابرگولین تو یک ماه هفته ای ...

نه این دوز خیلی زیاده.

برا من داروخونه نوشته بوددهفته ای یک و نیم قرصینی ی روز در میان نصف قرص میخوردم. ک از ۱۸۰۰ اومد رو یک .دکتر ک دید خیییلی تعجب کرد گف اصلااا امکان نداره ما بگیم یک و نیم . بیشتر از هفته ای ی قرص نمیدیم. اشتباه دارو خونه بوده. چقدم حرص خوردم سرش . چون زیااد پایین اومدن هم خوب نیس و خطریه. 

الانم ک ۴۷ بود هفته ای نصف قرص میخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر حسینی هم شنیدم دکار خوبی هستن انشالا که انتقالت هم مثبت بشه جانم خیلی خوشحال شدن همشهری دراومدم ...

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله همچنین😍❤️

از بچه های تبریز بازم هستن اینجا. البته منم اصالتا تبریزی نیستم فقط ساکنشم.

چرا جهادو دوس داشتم ولی خب دو بار پانکچر و دو بار انتقال منفی داشتم که تو همه روند درمان یکی بود . منم دیدم اینجوری وقتی نتیجه نداده روند هم تغییر نمیکنه بهتره جایی دیگه رو امتحان کنم.

از ی طرفم ب این نتیجه رسیدم ک با ی دکتر جلو رفتن خیلی بهتره تا هر روز ی دکتر دیگه پروندتو بررسی کنه. چون تو جهاد تیمی کار می کنن و هر روز ی دکتره. ولی تو نهال کلا دو تا دکتر دارن روزای فرد دکتر حیدریه روزای زوج سید حسینی. برا همین تحت نظر ی دکتری.

توکل ب خدا ان شاالله بهترین خیر ها برا هممون پیش بیاد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو ازمایشگاه سلامت دادی اولین بار شده 1865 ؟ اونجا رنجش تا 26 هست 

نه عزیزم آزمایشگاه پلاسما دادم همه شونو. تو آبرسان

نه این دوز خیلی زیاده. برا من داروخونه نوشته بوددهفته ای یک و نیم قرصینی ی روز در میان نصف قرص میخو ...

اره تو خیلی خوردی ولی برا توام خیلی بالا بود اونطور نمیخوردی حالا حالا پایین نمیومد 

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله همچنین😍❤️ از بچه های تبریز بازم هستن اینجا. البته منم اصالتا تبریزی نیس ...

بله درستش اینه با ی دکتر از مطبش ادامه بدی مرکز سخت میشه چون هر دکتر ی نظری داره