2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
در ب دری دو طرفش سیاه شده و باد کرده شوهرمم میگه امپول میزنه باسنم پس میده حالا دیگه چاره ای نیس گلم ...

پس دادنم طبیعیه زیاد مهم نیست دیگه شیافم استفاده میکنیم مگه چه خبره این همه پروژسترون

شما دوقلو دارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ب دری دو طرفش سیاه شده و باد کرده شوهرمم میگه امپول میزنه باسنم پس میده حالا دیگه چاره ای نیس گلم ...

دو ماهت که بشه دیگه عادی میشه واست عزیزم من اوایل نه طرف راست میتونستم بخوابم نه طرف چپ ولی الان پوستم کلفت شده دیگه امپول میزنم همون طرفم میخوابم برام عادی شده

پس دادنم طبیعیه زیاد مهم نیست دیگه شیافم استفاده میکنیم مگه چه خبره این همه پروژسترون شما دوقلو دار ...

نه دو قلو نیست از همون اول انتقال گفت روزی 2تا پروژسترون بزنم یعنی هنوز معلوم نیست تازه 15روز دیگه باید برم سونو ببینتشون 

دو ماهت که بشه دیگه عادی میشه واست عزیزم من اوایل نه طرف راست میتونستم بخوابم نه طرف چپ ولی الان پوس ...

اره دیگه یواش یواش عادت میکنم همین ک باردار شدم خداروشکر بگه9ماهم امپول بزنم میزنم 

یعنی هیچ جوری نمیشه توی ایران آمپول پروژسترون پیدا کرد که به شکم تزریق کرد؟

من تا هفته ۲۰ هر روز آمپول پروژسترون داشتم، به شکم تزریق میکردم. روی پاکت هم نوشته بود یا شکم یا عضلانی موردی نداره 

یعنی هیچ جوری نمیشه توی ایران آمپول پروژسترون پیدا کرد که به شکم تزریق کرد؟ من تا هفته ۲۰ هر روز آم ...

نمیدونم گلم ب من نگفت ب شکم بزنم روشم فقط نوشته عضلانی دیروزم ک گفتم دیگه باسنم دارو رو پس میده گفت بزنم. تو رونم 

نمیدونم گلم ب من نگفت ب شکم بزنم روشم فقط نوشته عضلانی دیروزم ک گفتم دیگه باسنم دارو رو پس میده گفت ...

اگه خیلی اذیت میشی این دفعه از دکترت بپرس که آیا  آمپول پروژسترونی نیست که بشه به شکم تزریق کرد. شاید چون گرونه دکترا تجویز نمیکنند. آمپول من اسمش پرولوتکس بود ولی متاسفانه گرون هم بود هر ۱۴ تاش رو ۱۲۵ یورو میخریدم.

عزیزم یه توضیح میدی تسه چجوریه . تو روز پانکچره یا جلوتر؟به همسر منم گفتن از بیضه میگیریم 

تو همون روز پانکچره 

یه برش خیلی کوچیک رو بیضه میزنن و ی تیکه از بافتش رو برمیدارن و ازون اسپرم میگیرن 

عمل سختی نیست اصلا با بیهوشی سبک انجام میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..