2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام خواهر جان بله تازه رسیدم ممنون جویای حالمی میدونم به خاطره تعطیلی بود چی نگفتن چند تا تخمک داشت ...

بسلامتی.انشاءالله که کلی تخمک عالی داری❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برامون دعا کنید کیسه آب ساروگیتم پاره شده ا لان بردنش اتاق عمل. 

ای جان عزیزم.به سلامتی  انشاالله بغلشون کنی بوون کوچکترین نیازی به دستگاه. نگران نباش ماشاالله هفته شون بالا هست 

دوبار انتقال دادم منفی شد ۱/۱۲خراش دارم مشکلی ندارم همسرم یخورده کم تحرکی اسپرم داره

انشالله که اینبار مثبتی منم مشکلم همین بود همین بار اول گفتم خراش بده

کیفیت جنینت خوب بود؟ استراحت مطلق بودی؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

به دعای خیر شما بچه‌ها به سلامت بدنیا اومدن ولی فعلا باید تو دستگاه باشن چون آمپول بتا هم نزده بودن ریشون  هنوز کامل نشده بوده برامون دعا کنین زودتر مرخص بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

من فردا روز دوم پری باید برم سونو واسه سیکل آی وی اف دکترم گفته میخاد بهم آمپول پیورگان 900 بده چون ذخیره تخمدانم 7%و کیست آندومتریوز 3 سانت هم دارم الانم دارم قرص استرادایول و آ اس آ وکیوتن و پودر اینوفولیک داده الان تقریبا 2 سال اقدامم و نتیجه نگرفتم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست