2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
نه گفت حتما دکتر زنان باید تأیید کنن

باید ارتوپد بنویسه و بعد دکتر زنان تایید کنه ؟ دکترای رویان فکر نکنم تایید کنن چون خیلی به این چیزا اعتقادی ندارن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی مقاله خوندم در مورد خانومایی ک آی وی اف می کنن قبل از انتقال شانس رو تا 80 درصد نوشته بود بالا ...

چقدر عالی 👌👌👌 بهارک جانم گفت خیلی مفیده پس اگه بشه انجام بدیم خیلی خوبه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ااااا بلا بدور باشه ان شاالله .حتما به یک ماده غذایی حساسیت پیدا کردی ان شاالله با مصرف دارو و پرهیز ...

ممنووونم عزیزم. توکل ب خدا❤️❤️چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما هر کسی اگه اطلاعات داره ممنون میشم راهنماییم کنید به نظرتون دکتر رحمانپور تو خاتم الانبیا ...

عزیزم من دکترم علیرضایی بود مام 

چهار بار شهرستان منفی شدم با علیرضایی بار اول مثبت 

خیلی دستش سبکه سرش شلوغه باید تو نوبتا حوصله کنی ولی من بهش اعتماد داشتم از دوستا و اطرافیانم خیلی پیشش جواب گرفتن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نگران نباش عزیزم میگن برای لانه گزینی جنین بهتره رحم پولیپ نداشته باشه، پس این خیلی خوبه که قبل از ...

دست درد نکنه ممنون از تو ضیحاتت فقط همه کاراش از طریق واژیناله درسته شما انجام دادید.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دست درد نکنه ممنون از تو ضیحاتت فقط همه کاراش از طریق واژیناله درسته شما انجام دادید.

عزیزم من شنبه با تخمک کشی هیسترو شدم منم قبلا پولیپ داشتم تو عکسمم یه چیزی بود دکتر گفت هیسترو کنیم انجام داد برام دیگه به امید خدا نگران نباش با بیهوشیه چیزیم متوجه نمیشی چند روز لکه بینی داری فقط

من تا هفته 32لک بینی داشتم قطع کرد.انوکسا تا36هفته.بعدش شد هپارین.آخراش رسماً کبود شدم.روزی دوتا هپا ...

مشکل انعقادی داشتی یا بخاطر دوقلو‌ بودن اینطور تجویز کرد ؟ 

من هفته ۳۷ ام تا آخر این هفته انوکسا دارم بعد باید برم پیشش دوباره 

مشکل انعقادی دارم 

هپارین‌ رو تا روز عمل زدی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من26رفتم 6 هفته تمام بودم گفتن واسه قلب زوده! الان کی برم که صدای قلبشو بشنوم؟

عزیزم من هم دکتر قبلیم هم این دکتری که الان میرم میگن ۳۰ تا ۳۵ روز بعد انتقال برای سونو قلب بیاین ولی شما اگر تحملشو داری میتونی دیرتر هم بری

نه به لانه گزینی جنین هم خیلی کمک میکنه چون خونرسانی رحم زو زیاد میکنه کلا احتمال مثبت شدن رو خیلی ب ...

بهارک جون من از شنبه لکه بینی دارم ☹️ دوتا شیاف و یه امپول داشتم که وقتی خونریزی کردم کردمش سه تا شیاف و همون یه امپول قطع شد یکشنبه کلا پاک بودم امروز دوباره بعد از شیاف خونریزی داشتم زیاد نیست ولی هست بنظرت جنین می مونه 🥺🥺🥺

ای جانم دوقلو بودن 🥰 به سلامتی ان شاالله 🤩🤩

ممنون عزیز

بله، دوقلو اند الحمدالله🤗

ولی راستش یه کم از بارداری دوقلویی و بعدش میترسم😶

خودم به نسبت کوچولوام از نظر اندازه، نمیدونم چه طوری دوتا تو دلم جا میشه😁

بعد چون بارداری اولمه و هیچ تجربه ای تو این فرایند ندارم یه کم هول برم داشته.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....