2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
زمان خیلی جاها به داد آدما رسیده، صبر کن دوست خوبم خیلی سخته ولی باور کن خدا برات جبران می کنه در ب ...

انشالله همینجور باشه عزیزم ممنونم ازت.

الهی آمین.‌ قربونت ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانما هر کسی اگه اطلاعات داره ممنون میشم راهنماییم کنید به نظرتون دکتر رحمانپور تو خاتم الانبیا برای ای وی اف کارش بهتره یا دکتر علیرضایی تو مام ، از شهرستان می خوام بیام و در موردشون اطلاعات خاصی ندارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما هر کسی اگه اطلاعات داره ممنون میشم راهنماییم کنید به نظرتون دکتر رحمانپور تو خاتم الانبیا ...

سلام.

من دکترای مام رو نمیشناسم.

دکترم رحمانپور بود الان دوتا نی نی تو راه دارم و هفته هشت بارداری ام

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ناراحت مباش عزیزم. از خدا میخوام به زودب زود دلتو شاد کنه با بچه  های سااالم و تپل. این راهی که ...

ممنونم عزیزم .❤❤ این چند روز همش میگم چی شد که نشد ؟ بعد از این همه سال انتظار سه بار آی یو آی ما که دیگه ول کردیم درمانو ولی چی شد که خدا دوباره ما رو تو این راه گذاشت و بعدش اینطوری شد🥺

ولی خب چاره ای نیست با دکتر صحبت کردم گفت بعد از یه ماه دوباره بیا انتقال. 

مرسی که پیام دادی دلم یه کم آروم شد . خدا دلتو شاد کته به آرزوهات برسی🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
عزیزم این چطوریش مهمه دکتر من اصلا معاینه پستان نمیکنه  راستی میکرو‌کردید از لحاظ درد سینه یا ...

من چند روز قبل از اینکه برم توی سیکل یه سونو پستان دادم دکترم گفت میتونی بری برای درمان . دکتر بیمارستان هم گفت داروها میتونه کیست ها رو بزرگتر کنه ولی دلیل نمیشه میکرو نکنی. خلاصه که کلی آمپول زدم و دارو مصرف کردم فعلا نمیدونم وضعیتم چطوره. درد اینا داشتم که واسه آمپولا بود فروردین باید برای چکاپ برم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
پردنیزولون نباید یدفعه قطع بشه.نگران نباش انشاءالله که زودی برطرف میشه.❤️

ممنونم عزیزم ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم.. ان شاء الله بچه خودت هم بسلامت بیاد بغلت. هفته پیش که سونو کردن یکیش 2100،یکیشم2 کیلو ...

ای جانم مبارک باشه عزیزدلم خدا برات حفظشون کنه ❤❤❤❤❤❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزان شبتون بخیر امروز وقت آزمایش بتام بود و منفی شدم همسرم که افسرده شده از ساعت ۹ بدون شام ر ...

عزیزدلم فقط ادامه بدین و متوقف نشین، انشااله به زودی زود برای شما هم اتفاق می افته 

عزیزم یک لیوان پر آب سیب با یک لیوان پر آب هویج خوردم با 4تا شلغم ضرر نداره که؟

آب هویج رو بهتر که دیگه نخوری

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس عزیزم، خیلی ازت ممنونم به یادم بودی راستش و بخوای چهارشنبه با قرص کلا قطع شد منم پیش خو ...

خوب خداروشکر که قطع شد ان شاالله که بعد از تموم شدنش هم وضعیتت پریودت به حالت عادی برگشته باشه و نیازی به بررسی نباشه کلا پریود دوم بعد از پانکچر یکم متفاوت میشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...