2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
 به دعای خیر شما بچه‌ها به سلامت بدنیا اومدن ولی فعلا باید تو دستگاه باشن چون آمپول بتا هم نزده ...

عزیزم اگه میتونید جواب بدید شما چقدر به ساروگیت دادید بجز هزینه داروهاش و سونوهاش؟تهران هستید؟

به سلامتی ان شاالله اگه شد عکساشونو بفرستید؛ دختر و پسر هستن یا دو تا پسر؟

دختر و پسرن. چون تو ان آی سیو هستن نمیزارن عکس بگیریم. فعلا تو دستگاهن

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم عزیزم. انشاالله زیر ستیه پدر و مادر عاقبت به خیر بشن. فقط موندم تو کار دکتر که معتقد بود ...

ممنون عزیزم. ان شاء الله 🙏🏻 اره واقعا. من چند بارم گفتم دکتر گفت لازم نیست. شاید اگه آمپول ریه زده بودن زیاد تو دستگاه نمی موندن

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
چشمت روشن عزیزم،لحظه‌ی شیرین نوش جونتون🥰🥰

ممنون عزیزدلم. روزی همه دوستان تاپیک. ان شاء الله 🤲🤲

من از اول عمرم کلا ی بار رنگ کردم الانم ی کم سفید اومده تو موهام گفتم قبل زایمان و جابه جاییم مش کنم ...

پس واقعا حیفه مش نکن. حالا ان شااله بعد زایمانت واسه حال روحیت انجامش بده. من مجبورم، چون واقعا موهام سفیده. کلا چند خال مو سیاه لابه لای موهام پیدا میشه. ولی اگه موهام سفید نبود هیچوقت رنگ نمیکردم چون واقعا دوست ندارم. 

به دعای خیر شما بچه‌ها به سلامت بدنیا اومدن ولی فعلا باید تو دستگاه باشن چون آمپول بتا هم نزده ...

به سلامتی و مبارکی باشه. ان شااله چند روز دیگه کوچولوها صحیح و سالم با مامانشون میرن خونه. اسمشون رو چی گذاشتی؟

خداروشکر عزیزم مبارکه 😍😍 

چن هفته بودن وزنشون چقده ؟ 

نگران نباش به زودی میبریشون خونه 😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بسلامتی عزیزم انشاالله خوش قدم باشن دیگه استرسات تموم شد دیگه ازوجودشون لذت ببر خداحفظشون کنه

متوجه شدم عزیزم مطمئنا اینطوری کارت خیلی سخت میشه خدا کمک تون کنه و همه گرفتاری های خودت و خانو ...

قربونت ❤️ عزیزم ممنون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به امید خدا بزار ی کم بدنتو اماده تر کن تا انشالله این بار مثبت بشی

😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر عزیزم مبارکه 😍😍  چن هفته بودن وزنشون چقده ؟  نگران نباش به زودی میبریشون خونه ...

ممنون عزیزم.. ان شاء الله بچه خودت هم بسلامت بیاد بغلت. هفته پیش که سونو کردن یکیش 2100،یکیشم2 کیلو بودش. هنوز وزنشون بهمون نگفتن. 34 هفته بودن

ممنون عزیزم. ان شاء الله 🙏🏻 اره واقعا. من چند بارم گفتم دکتر گفت لازم نیست. شاید اگه آمپول ریه زده ...

نگران نباش عزیزم الان هم زیاد تو دستگاه نمیمونن.اما اکه زده بودن شاید اصلا دستگاه نمیرفتن.‌خیلی هم زود نیومدن،واسه دوقلو زمانش طبیعیه خوب.حالا ابشالا اگه وزنشونم خوب باشه خیلی سریع همه چی نرمال میشه و زود جیگرها میان خونه