2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یک لیوان پر آب سیب با یک لیوان پر آب هویج خوردم با 4تا شلغم ضرر نداره که؟

عزیزم ان شاء الله زود خوب بشی

آب سیب بخور

ولی آب هویج نخور ویتامین آ داره  برای اوایل بارداری خوردن زیادیش خوب نیست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم عزیزم الهی حاجت روا ب خیر بشی عزیزم بچه هاخیلی التماس دعا دارم .ی هفته اس کهیر زدم حالم خ ...

از همین داروهاست من که همش فکر میکنم بخاطر این پروژسترونا گلوم چرک کرده از بس چربن

عزیزم ان شاء الله زود خوب بشی آب سیب بخور ولی آب هویج نخور ویتامین آ داره  برای اوایل بارداری ...

هویجو شک داشتم ولی دیگه خوردم یه لیوان اینقدر حالم بده بخدا این مامای دکترم اصلا درک نداره بهش پیام دادم میگه نباید دارو بخوری گلوم درد میکنه

مرسی عزیزم ان شاالله واسه کسی پیش نیاد

عزیزم من 7 هفته هستم به ماما پیام دادم میگه دارو نخور منم یک لیوان پر آب سیب و آب هویج و4تا شلغم خو ...

منم آخر هفته شش بودم ک سرما خوردم 

فک کنم من شما باهمیم تقریبا من الان هشت هفته هستم😊

سلام اینجا کسی بوده دور از جون سقط داشته و باردار شده باشه؟ بعد چند ماه؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم من 7 هفته هستم به ماما پیام دادم میگه دارو نخور منم یک لیوان پر آب سیب و آب هویج و4تا شلغم خو ...

عزیزم بارداری آب هویج نخور خوب نیست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم عزیزم الهی حاجت روا ب خیر بشی عزیزم بچه هاخیلی التماس دعا دارم .ی هفته اس کهیر زدم حالم خ ...

عزیزم انشاءالله که زودی برطرف بشه.من فکر میکنم بخاطر داروها باشه اینطور شده.منم از وقتی استفاده کردم تمام صورتم همش جوشای بزرگ درمیاره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

الهی

ان شاءالله زودخوب بشی گلم

می پرسیدی عسل ابلیمو میتونی بخوری؟

خدایابه امیدخودت🌺
هویجو شک داشتم ولی دیگه خوردم یه لیوان اینقدر حالم بده بخدا این مامای دکترم اصلا درک نداره بهش پیام ...

نه عزیزم من 8هفته عفونت داشتم آموکسی 500دکترم دادحتما برو دکتر