2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرای خوبم ممنونم از پیام‌های تبریکتون. ان شاء الله که روزی برسه شما هم نی نی هاتون رو بسلامتی بغل بگیرین. شرمنده که نمی تونم پیام‌های تک تکتون رو جواب بدم. ممنونم از لطف همگی شما خواهرای خوبم😘😘😘

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام به روی ماهت عزیزم قربون محبتت. خوب نیستم اما چاره ای ندارم انشالله خدا به زودی دلتو شاد کنه

سلام سارا جان .خوبی عزیزم ..ناراحت میشم وقتی میبینم هنوز به نتیجه دلخواهت نرسیدی و همچنان همون وضع ادامه داره .ان شاالله خدا خودش کمکتنون کنه و زودتر همه چیز روبراه بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سارا جان .خوبی عزیزم ..ناراحت میشم وقتی میبینم هنوز به نتیجه دلخواهت نرسیدی و همچنان همون وضع ا ...

سلام دوست جونم خودت خوبی.

افسوس که این مزرعه رو آب گرفته دهقان مصیبت زده را خواب گرفته

همسرم منم شاید یه روزی بفهمه که دیر باشه. خیلی دعام کنید. 

انشالله به زودی مامان بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جان دلم با دلخوشی وبه سلامتی تنش کنی.چقدر خوب کردی عکس گذاشتی. الهی این خریدا قسمت تمام منتطرای ...

الاهی امین اره عکس گذاستم انگیزه بشه برای همه مامان های تنبل اینده که امید بگیرن ما تو این راه خیلی سختی کشیدیم اما اخرش قشنگه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام دوست جونم خودت خوبی. افسوس که این مزرعه رو آب گرفته دهقان مصیبت زده را خواب گرفته همسرم منم ش ...

😔😔😔 الهی عزیزممم .ان شاالله همه چیز ختم بخیر بشه واقعا به فکرتم و اگه قابل باشم برات دعا میکنم ..ان شاالله همه چیز درست بشه ..منم شکر خدا خوبم .ممنونم عزیزم ان شاالله همگی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من گلوم چرک کرده تو رو خدا راه حل بدید بهم

اب نمک قرقره کن با شربت دیفن هیدارمین قرقره کن ولی قورت نده 

😔😔😔 الهی عزیزممم .ان شاالله همه چیز ختم بخیر بشه واقعا به فکرتم و اگه قابل باشم برات دعا میکنم .. ...

انشالله همیشه خوب باشی. 

خیر ببینی گلم ممنونم عزیزم ❤❤ الهی آمین با دعای شما عزیزان 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤