2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
میترسم کلا نا امید بشم و درمان رو ول کنم . از نظر روحی داغونم . واینکه این ماه اگه انتقال ندم میشه ت ...

نا امید نباشگلم میگن برا بعضیاانتقال اول نمیشه دوم میشهامیدت ب خدا باشه با دکترت مشورت کن ببین باز چه وقت بری برا انتقال بهتر نتیجه میگیری 

میترسم کلا نا امید بشم و درمان رو ول کنم . از نظر روحی داغونم . واینکه این ماه اگه انتقال ندم میشه ت ...

به خودت زمان بده عزیزم، اصلا عجله نکن ان شاءالله در بهترین زمان ممکن انتقالت انجام بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نا امید نباشگلم میگن برا بعضیاانتقال اول نمیشه دوم میشهامیدت ب خدا باشه با دکترت مشورت کن ببین باز چ ...

ممنونم . امیدوارم که بشه . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
به خودت زمان بده عزیزم، اصلا عجله نکن ان شاءالله در بهترین زمان ممکن انتقالت انجام بشه

فکر کنم چاره ای هم جز صبر کردن نداشته باشم . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

عزیزم واسه انتقال عجله نکن.تو این دوماه سعی کن بدنت آماده کنی.اگه میتونی فیزیوتراپی رحم برو اگه نه چند جلسه بادکش رحم و تخمدان برو.وزنت چند کیلو کم کن خیلی کمک می‌کنه.پیاده روی داشته باش.باز نظر دکتر بپرس.چندتا جنین دیگه داری؟

@پشمالووو     این دفعه نوبت شماست که بیایین و خبر فارغ شدنتون رو بدین ان شاءالله همینطو ...

ان شااله که شما هم به زودی و سلامتی خبر بارداریت رو برای ما مینویسی و بعدش هم اینطوری🤰 و بعد ۹ ماه اینطوری🤱

@اهسته     سلام عزیزم امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم  و به امام ...

قربون دل مهربونت خیلی لطف داری ب ما عزیزم شرمنده دیر دیدم پیامت رو انشالله ب ارزوهای قشنگ ببرسی.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم واسه انتقال عجله نکن.تو این دوماه سعی کن بدنت آماده کنی.اگه میتونی فیزیوتراپی رحم برو اگه نه چ ...

وزنم ۵۹ هست آندومتریوز دارم اینو نمیتونم کاریش بکنم پیاده روی رو از دیروز دوباره شروع کردم . کلا هر روز میرفتم پیاده روی اضافه وزن ندارم ولی روحیمو از دست دادم

عزیزم واسه انتقال عجله نکن.تو این دوماه سعی کن بدنت آماده کنی.اگه میتونی فیزیوتراپی رحم برو اگه نه چ ...

من آندومترم خوبه به نظرت فیزیوتراپی بازم لازمه وضخیم ترش نمیکنه؟

وپانکچرندارم بازم بادکش تاثیرداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
ان شااله که شما هم به زودی و سلامتی خبر بارداریت رو برای ما مینویسی و بعدش هم اینطوری🤰 و بعد ۹ ماه ...

ای جااااااانم    

ان شاءالله قسمت همه بشه

چقد حسه خوبی بهم داد عزیزم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من آندومترم خوبه به نظرت فیزیوتراپی بازم لازمه وضخیم ترش نمیکنه؟ وپانکچرندارم بازم بادکش تاثیرداره؟

ببین من قبل انتقالم بعد پریودی 2جلسه بادکش رفتم.بنظرمن که خوبه چون رحمم گرم کرد.من فیزیوتراپی نرفتم.ولی بنظر من اونم تاثیر داره.

سلامت باشی گلم 37/5شد یعنی خوبه این که عددش کمه نگرانم میکنه ولی شکر خدا دو برابر شده 

توکل به خدا عزیزم. دیدی که یکی از خانمها گفت شرایط مشابه داشتم و خدا را شکر همه چی خوب پیش رفته. انشاالله برای شما هم همینطوره. جنین شما سه روزه بوده عزیزم