2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
منم حالت پری داشتم دلم تیر میکشید درد میکرد الان اومدم جواب ازمایش بگیرم برام دعا کن 🙏

من از دیروز کمردرد دارم

امروز دیگه درد گودی کمرم کلافه ام کرده 

معده درد و دل درد هم دیشب داشتم 

امیدوارم خدا نگاه کرده باشه بهمون هم شمامثبت باشی هم من 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم البت من پنچ شنبه اومدم مثبت بود ولی زود اومدم بتام کم بود انشالله ک امروز رفته باشه بالا ...

چه خوب

خوشحالم برات 

شمام انتقال بودی درسته ؟؟؟

من از دیروز کمردرد دارم امروز دیگه درد گودی کمرم کلافه ام کرده  معده درد و دل درد هم دیشب داش ...

انشالله منم زیر دلم بعضی وقتا تیر میکشید حالت پریودی داشتم حتی یه روز پا دردم گرفتم یه دوروزم پیش اومد نفخ داشته باشم با کمردرد خفیف

چه خوب خوشحالم برات  شمام انتقال بودی درسته ؟؟؟

اره گلم انتقال دادم من روز 12ازمایش دادم البته با روز انتقال اگه حساب کنم بعد ازمایشگا گفت مثبت ولی بتا خیلیکمه الان روز موعدیه ک دکتر گفته ازمایش بدم انشالله ک رفته باشه بالا 

انشالله منم زیر دلم بعضی وقتا تیر میکشید حالت پریودی داشتم حتی یه روز پا دردم گرفتم یه دوروزم پیش او ...

منم دقیقا این علائم رو داشتم

انشالله خدا بهم نگاه کنه 

چون اگه نشه دوباره باید برم پانکچر  

منم دقیقا این علائم رو داشتم انشالله خدا بهم نگاه کنه  چون اگه نشه دوباره باید برم پانکچر &nb ...

نگران نباش انشالله میشه منم کلا دو تا تخمک داشتم دوتاشم گزاشتم انشالله هم برا تو بشه هم من بتام رفته باشه بالا 

اره گلم انتقال دادم من روز 12ازمایش دادم البته با روز انتقال اگه حساب کنم بعد ازمایشگا گفت مثبت ولی ...

شک نکن رفته بالا  

برای منم دعا کن

منم امروز برم بی بی بزنم

@ترسو68     انشاالله به زودی همتون درگیر خرید نی نی هاتون بشید هر لحظه که یادم میاد حامل ...

سلام عزیزم مبارکش باشه گل پسر...جلیقه شلوار برا چه سایزی هستش؟آنلاین گرفتی؟