2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من الان باز با دکترم حرف زدم راجع به لک بینیم.

گفتم که دوتارو با هم میزنم ولی نزدیک دو سه ساعت قبل تزریق دوتا امپول باهم، لک میبینم. شیاف اصافه کنم؟ گفت نه دوتا آمپولو تو دو وعده بزن یکی صبح یکی شب. کسی تجربشو داشته؟ واقعا موثره؟

به نظرتون از دکتر معترف یا شه بخش که معروفن وقت بگیرم یا با دکتر اکبری ادامه بدم ؟

سلام عزیزم  هر سه این دکترا من شنیدم خوبن ولی من خودم مریض دکتر شه بخشم تازه پانکچر شدم خیلییییییی خیلییییی ازش راضی بودم هر موقع سونو میکرد مو به مو شرایط رحم و تخمکارو برام توضیح میداد خیلی هم خوش رو و مهربونه ولی  هنوز باهاش انتقال ندادم دکتر معترفم یکی از بچه ها اینجا باهاش دو قلو باردار شده بود 

بازم خودت میدونی با کدوم دکتر میخوای ادامه بدی 

ممنون عزیز دلم نه نرفتم زنگ که زدم گفت پریود بعدی بیا که هنوز پریود نشدم ولی خب میخورم به عید و تع ...

به امید خدا بزار ی کم بدنتو اماده تر کن تا انشالله این بار مثبت بشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
جدی میگین؟ خدا را شکر که باردار بودین. آخه جنین من ۵ دوره بوده گفتن یک مقدار کمه.‌شما دو سه روز بعدش ...

اره عزیزم.دو روز بعدش رفتم از دادم شده بود ۲۰۰ بعد اون دیگه هر ۴۸ ساعت دو برابر میشد من چون بتام خیلی کم بود زیاد از دادم البته شما سعی کن زیاد خون ندی اصلا خوب نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گلم شمام ای وی اف کردی اخه منم روز 11دادم بتام 20شدازمایشگاه گفت بارداری ولی بتات خیلی کمه الان منتظ ...

اره عزیزم منم ای وی اف بودم زود از دادیم عزیزم دکتری میدونن که میگن روز ۱۵ ۱۶ از بدین ولی چیکار کنیم که دلمون طاقت نمیاره شمام بارداری اصلا استرس نداشته باش من همه ی این روزای شمارو گذروندم بعدا حسرتشو میخوری که لذت نبردی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏