2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
میگم نهایتش بعد از هیسترو میرم میگم رفت و آمد برام سخت بود مجبور شدم شهر خودم هیسترو بشم اونا یعنی ب ...

عزیزم شما یزد ساکن هستی؟ برا درمان میری تهران؟

آخه من تهران بودم الان چند نفر گفتن بهم خیلی درمان ناباروری یزد خوب جواب داده

نظر تو در این مورد چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم نمیشه اگه جنین بلاست باشه حداقل ۳ تا ۴ روز طول میکشه که لانه گزینی کنه اگه بلاست نباسه ۶ تا ...

بله بلاست بود،فک میکردم از لانه گزینیه،البته از دستگاهها هم میتونه باشه،ان شاالله هر چی هست خیر باشه

سلام پری جون، من هم وقتی میخواستم تو مام هیسترو بشم خیلی فک کردم که تو شهر خودم انجام بدم یا نه،&nbs ...

مرسی عزیزم حالا شوهرمم همینو میگه

گفت ریش و قیچی بذار دست خودشون باشه همون تهران 

ببینم خدا چی می‌خواد 

عزیزم من یه بار هیسترو شدم واسه بار دوم که به دکترم پیشنهاد دادم گفت اصلا دیگه نیازی نیست و رحمتو دس ...

مشکل شما چی بود اخه واسه پولیپ میگن ریز هم که باشه بردارید تا لانه گزینی به خوبی انجام بشه

خداروشکر به منم گفتن فعلا ۸مای ولی نظر قطعی رو گفتن سونو اخر تو ۳۵ هفته

به من هم همین رو گفتند.  گفتند هفته ۳۵، ۳۶ مشخص میکنند.

حالا اعصابم بعد از ظهری از یه چیز دیگه داغون شده. حدود ساعت ۳ بعد از ظهر از مطب زنگ زدند گفتند دکتر فراموش کرده یه نسخه بهت بده و گفتند برم بگیرم. گفتم حتما اشتباه شده. دیگه خانمه گفت عفونت ادراری داری دکتر انتی بیوتیک داده.

من کلا اصلا هیچ رابطه ایی ندارم، یعنی اصلا از همون اول بارداری هم از ترس عفونت و هم از ترس سقط نداشتم. همیشه هم از ترس عفونت خیلی خیلی از لحاظ لباس و بهداشت رعایت میکنم. دیگه نمیدونم این عفونت از کجا امده😢

به من هم همین رو گفتند.  گفتند هفته ۳۵، ۳۶ مشخص میکنند. حالا اعصابم بعد از ظهری از یه چیز دیگه ...

حالا عفونت ادراری چیز مهمی نیس خودت رو نگران نکن اکثرا تو بارداری میگیرن به علت ترشحات زیاد 

سلام دوستان خوبین من دپبعد دو انتقال منفی برای انتقال سومم درخواست خراش دادم بنظرتون چقدر تاثیرمیذاره برا مثبت شدن کسی هست بعد هسیتروسکوبی وخراش مثبت شده باشه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

دوستان دکتر اعظم محمد اکبری در مرکز ابن سینا پزشک خوبی هستن؟ من باهاشون پانکچر شدم و داروهای خوبی هم برای انتقال دادن .ولی شک کردم نمیدونم چرا .ماه بعدی استرادیول دارم روز ۸ تا۱۲ باید برم .نمیدونم یک دکتر دیگه وقت بگیزم یانه ؟نظرتون چی هست

سلام دوستان خوبین من دپبعد دو انتقال منفی برای انتقال سومم درخواست خراش دادم بنظرتون چقدر تاثیرمیذار ...

مشکلتون چی بود عزیزم؟

من اولین انتقاله خراش دادم ۳شنبه انحام میدم البته

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم شما یزد ساکن هستی؟  برا درمان میری تهران؟ آخه من  تهران  بودم الان چند نفر ...

عزیزم یزد اصلا ازمایشگاه ها و تجهیزات خوبی نیست.پزشکان هم اصلا دقت لازم رو ندارن .اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم