2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینتون فریز بود؟ چه داروهایی دارین؟ من پروزسترون روزی یک امپول داشتم که شد روزی دوتا و باز کمی درد ...

بله فریز بود

داروها دو تا شیاف پروژسترون هر روز. استرادیول  و امپول انوکساپارین

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
من امروز روز ۱۳ انتقالمازحدود روز ۹ و ده اینجوری شدم. بعلاوه اینکه روز ۱۲ لک بینی پیدا کردم ‌همان ر ...

عه پس شما هم این حالتو پیدا کردین و مثبت بوده خدا رو شکر. انشالله تو تکرار آزمایش بتا بالا بره

مگه این حالتا از آمپول پروژسترون نیست؟ به جنین ربطی داره؟

نمیدونم اخه از روز اول تا همین الان روزی دو تا شیاف پروژسترون دارم. دلیلی نداره که الان از بین بره این حالت

بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم ول کن هم نیست     شب عیدی ماتم دنیا تو دلم جمع شده

عزیزم نگران نباش 

من بارداری قبلی شش هفته خونریزی خیلی شدید کردم که نوار بهداشتی جوابگو نبود ولی اتفاقی نیفتاد 

استراحت کن و دوتا امپول پروژسترون تو یه سرنگ بکش و بزن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانوما اینجا کسی هست که بیش از یک بار هیسترو شده باشه رحم تون مشکلی پیدا نمیکنه چندین بار عمل بشه؟ ا ...

عزیزم من یه بار هیسترو شدم واسه بار دوم که به دکترم پیشنهاد دادم گفت اصلا دیگه نیازی نیست و رحمتو دستکاری نکن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم سوالم این من اگه بخوام شهر خودم هیسترو بشم.فقط برم مام انتقالم رو انجام بدم به نظر شما نمیگن چ ...

سلام پری جون، من هم وقتی میخواستم تو مام هیسترو بشم خیلی فک کردم که تو شهر خودم انجام بدم یا نه، 

من سال قبلش هیسترو تشخیصی انجام داده بودم و همراه هیسترو خراش هم برام داده بودن، 

ولی تو مام یه دفعه قبل از انتقال پولیپ ۱ سانتی سر و کله اش پیدا شد، خوب هزینش خیلی متفاوت بود؛ تو مام حدود ۸ تومن شد ولی من تو شهر خودم چون دکترم بیمارستان دولتی کار می‌کرد حدود ۱۰۰ هزار تومن، 

ولی چون تو سیکل انتقال بودم و پردنیزولون استفاده میکردم، و اگه مام انجام نمیدادم داروهارو باید کامل قطع میکردم و دوباره جای دیگه دکتر میرفتم و شاید کمی سخت تر بود برام، 

گفتم زیر نظر خودشون باشه بهتره و با خانم دکتر شاکریان انجام دادم که ایشون گفتن رحمت هم زیاد دستکاری نکردیم و قرص دوفاستون بهم دادن بخاطر اینکه پریودم نامنظم بود و خداروشکر بعد از پریود وارد سیکل شدم و باردار شدم 😘 انشااله برای شما هم اینطوری بشه و بعد هیسترو باردار بشین 

بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم ول کن هم نیست     شب عیدی ماتم دنیا تو دلم جمع شده

عزیزم منم که چند روز پیش لکه بینی برام پیش اومد دکترم گفت روزی دوتا امپول پرژسترون بزن که زدم و سریع قطع شد اصلا نگران نباش