2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا عزیزم ان شاالله این سری به سلامتی نینیتو بغل میگیری  این سری قبل پانکچر تقویتی چیا خ ...

ممنونم

فرتی بیوتیک کیوتن رد متفورمین ویتامین dوe کوالی فول رویالژل.شوهرم ضعیفه اسپریژن وسلن پلاس وویتامین ای وروبال ژل خورد

یا رب العالمین
بله ولی جنین های ایندفعه گفتن خوبن کامپکت ۲تاانتقال دادن اوندفعه ضعیف بودن ۴تاسی انتقال داده بودن

سلام دخترا، میتونید کمکم کنید؟ آمپول پرژسترون باید هر روز تزریق کنم، امروز انتقال دادم، بنظرتون بدم شوهرم بزنه ، تجربه ای نداره، خودمم ترسی ندارم ، کسی اینکارو کرده؟ نکته ای هست بهم بگید؟ پله هامون زیاده نمیتونم هر روز برم پایین، تزریقاتم گفتم گفت ۷۰ میگیره، رفت و امدشم باید ببریم بیاریم ، دو هفته فعلا باید بزنم ، بنظرم زیاده

سلام وقتتون بخیر بچه ها من امروز ۴ انگشت بالاتر از واژن ،زیر شکمم گرفتگی خفیف حس می کنم با یکی دوبا ...

شادی جون من الان دوماه این درد رو دارم😢، زیر دلم درد میکنه، انگار میخوام پریود بشم. چندین بار به دکتر گفتم. میگه طبیعیه. آخرین بار هفته پیش گفتم. گفت تا زمانی که درد حالت پالس انقباضی نداری و فشار به داخل واژن نمیاد طبیعیه.

این درد بالای واژن یعنی داخل رحم به رشد نینی  و کش امدن رحم هم مربوط میشه. و البته به باد داخل روده ها هم میتونه مربوط باشه که دکتر من همش  بهم میگه باد داخل معده و روده ام زیاده☹

سلام دخترا، میتونید کمکم کنید؟ آمپول پرژسترون باید هر روز تزریق کنم، امروز انتقال دادم، بنظرتون بدم ...

سلام

اره و شوهرت تواینترنت ببینه یادبگیره منم‌شوهرم میزنه بهتر تزریقاتیا هم میزنه اونا سریع خالی میکنن.سوزن بلد بگیر واروم خالی کنه 

یا رب العالمین
من که نتونستم همراهیتون کنم سرم خیلی شلوغه  ولی خودم یه چله ان شاالله برمیدارم میخونم واسه همگ ...

قبول باشه ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سروصنوبر بود خواهر صبح اعلام میکنم همیشه

ممنونم عزیزم. احتمالا یا ندیدم یا یادم نمونده❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا، میتونید کمکم کنید؟ آمپول پرژسترون باید هر روز تزریق کنم، امروز انتقال دادم، بنظرتون بدم ...

عزیزم چاره ای نیست منم پله هامون زیاده پرستار میاد برام خونه میزنه

ولی اگه خودت میتونی توی دستت گرمش کن بعد با سرنگ بدون سوزن بکشش داخل بعد سوزن سرنگ رو وصل کن اینو همین پرستار که میاد تزریق میکنه برام گفت دردش کتر میشه و اینکه خیلی یواش یواش باید فشار بدی و خالیش کنی مثلا توی یک دقیقه خالیش کنی سریع خالی نکنی

من بودم😍🌹

ان شاالله حاجت روا بشین عزیزم😍❤️

@آرام000 

@آرام000 

@آرام۰۰۰

@آرام000

@آرام000 

atrin_arsen_atrina@

@artin_arsen_atrina

دوستان عزیزم

دیشب و امشب به نیت حاجت دلتون ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم

الهی بحق این ماه عزیز و دعای حضرت مهدی صاحب فرزندان نیکو بشین

آمین

هرکاری کردم اسمتون تگ نشد