2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
دیروز ۸تا تخم مرغ خوردم امروز دیگه گفتم بالا میارم ولش کن دوغ شور چیپس کشک مرغ اینا رو خوردم ولی باز ...

فقط سفیده بخور خیلی خوبه من هر روز میخوردم خیلی تاثیر داره شکم منم خیلی بالا اومده بود همون چیزای شور بخور خیلی خوبه آره باید پریود بشی تا برطرف بشه دکتر پارسال به من آمپول پروژسترون داد زدم بعد هفته بعدش پریود شدم نفس راحت کشیدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومایی که تو مام پانکچر کردید و خیلی درد دارم .تو یزد انجام میدادم عین خیالم نبود مام اصلا رسیدگی ...

عزیزم وقتی تخمکات تعدادشون زیاد باسه و سایز بزرگ درد داری من بیمارستان خصوصی تخم کشی کردم ۲۰تا کشیدن ۴جنین بی کیفیت اونم منفی بیمارستان دولتی ۱۰تا کشیدن خداروشکر همش با کیفیت اما همه تخمک هارو نکشیدن گفتن خوب نیست هایپر شدم در حد مرگ شکمم اب اورد تا شب شد اندازه زن ۹ماهه آمبولانس امد منو برد بیمارستان  تا یک مدت طولانی هم نباید نزدیکی کنی 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
ستروتاید معمولا ۷ تا ۱۰ صبح میشه ، تو‌ همون ۱۰ بزن ، یعنی به من اینجوری گفته بودن بین ۷ تا ۱۰ صبح گف ...

امروز ظهر بود که دکترم برام تجویز کرد و گفته بود از امروز شروع کنم ولی ساعتشو نگفت منم فراموش کردم بپرسم 

مجبور شدم اچ ام جی و سینال و ستروتاید همه رو باهم تو یه زمان زدم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ستروتاید به من گفتن ۹صبح بزنم

من تازه ظهر برام تجویز کردن و مجبورشدم هر سه تا امپولمو با هم تو یه زمان بزنم 

نمیدونم کارم درست بوده یا نه😔

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
امروز ظهر بود که دکترم برام تجویز کرد و گفته بود از امروز شروع کنم ولی ساعتشو نگفت منم فراموش کردم ب ...

اره اتفاقا برای منم اینجوری شد دو روز پشت سر هم سترو تاید داشتم که روز اولش ظهر برام تجویز شد ساعت ۱ برام زدن اما گفتن فردا دیگه سر ساعت خودش بزنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دیروز ۸تا تخم مرغ خوردم امروز دیگه گفتم بالا میارم ولش کن دوغ شور چیپس کشک مرغ اینا رو خوردم ولی باز ...

عزیزم تا میتونی مواظب باش حرکات ناگهانی و چپ وراست کردن کمر ناگهانی انجام ندی  چون تخمدانات ورم داره الان خیلی مستعد پیچ خوردنه بیشتر به پشت بخواب 

منم هایپر نشدم ولی تا چند روز دردم زیاد بود  زنگ زدم به مرکز م گفت به پشت بخواب واستراحت کن 

توهم همینطور به پشت بخواب

من تازه ظهر برام تجویز کردن و مجبورشدم هر سه تا امپولمو با هم تو یه زمان بزنم  نمیدونم کارم در ...

از فردا انشاءالله صبح سرساعت بزن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من تازه ظهر برام تجویز کردن و مجبورشدم هر سه تا امپولمو با هم تو یه زمان بزنم  نمیدونم کارم در ...

نگران نباش درست زدی ،امروز فولیکولا به اون حدی نرسیدن که بخوان آزاد بشن ،از فردا ،پس فردا هم ‌جلوشو میگیره دیگه ازاد نمیشن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم وقتی تخمکات تعدادشون زیاد باسه و سایز بزرگ درد داری من بیمارستان خصوصی تخم کشی کردم ۲۰تا کشیدن ...

عزیزم مشکل شما چی بود‌و باره چندم مثبت شدین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دوستان

توروخدااگربلدین‌جواب بدین

من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم

معرفی کردن برای مشاوره حقوقی و....

تخمک اهدایی

توصحبت هاشون گفتن صیغه محرمیت نمیزارن بخونیم

میخواستم یک ساعته غیرحضوری بین همسرم وخانم اهداکننده بخونم

ازصبح سردردگرفتم انقدرزنگ زدم به دفترمراجع

جواب درست وحسابی نمیدن خودشونم گنگن

الان دوتاسوال دارم

توتهران دکتریامرکزی رامی شناسید که بزارن غیرحضوری صیغه خوند؟

دوم اینکه اگرهمون مرکزمام ادامه بدم ونزارن صیغه خونده بشه نطفه پاک هست؟

توروخداجواب بدین🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم مشکل شما چی بود‌و باره چندم مثبت شدین

من مشکلم pcoو مشکل ضخامت رحم دوبار ای یو ای منفی دوبار انتقال منفی دفعه سوم انتقالم مثبت شد به لطف خدا

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
من مشکلم pcoو مشکل ضخامت رحم دوبار ای یو ای منفی دوبار انتقال منفی دفعه سوم انتقالم مثبت شد به لطف خ ...

وای عزیزم خداروشکر که نتیجه دیدی عزیزم منم مشکلم پی سی او هست یه انتقال منفی یه ایوای منفی دارم ایندفعه برا بار دوم انتقال میدم 😍خدا جوجتو برات حفظ کنه😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭