2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی من به هیچکس نمیگم اومدم ذوقم با شما درمیون بگذارم امروز هم بیبی چک استفاده کردم خیلی ...

ای جاااااانم  

الحمدلله رب العالمین. الهی به سلامتی باشه عزیزم

به نظرم حالا که بی بی چکت هاله می ندازه برو آزمایش بده اینجوری خیالمون راحتتره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیکل اول و دومت اسمشون چی بود عزیزم

هردو لانگ

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خوشحالیم خیلی کوتاه بود بتام افت  واسم دعا کنید دلم اروم بگیره دارم دیوونه میشم

وای یعنی چی طوطیا جون؟

چی شده

سلام به همگی من به هیچکس نمیگم اومدم ذوقم با شما درمیون بگذارم امروز هم بیبی چک استفاده کردم خیلی ...

عزیزم مبارکه انشاالله هر دو تا تون سلامت این دوران رو سپری کنید بسلامت بغلش بگیری و خوشبختی اش رو ببینی

سلام سلام به همه قشنگا

بچها من دیروز رفتم انتقال و به امیدخدا ۳ تا نی نی بلاست انتقال دادم 😍😍🤲

کیا با منن؟ توروخدا دعا کنید برام بمونن و سالم باشن اتفاق تلخ گذشته تکرار نشه 

این سری ک خیلی بیشتر ذوق دارم😍😍

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام سلام به همه قشنگا بچها من دیروز رفتم انتقال و به امیدخدا ۳ تا نی نی بلاست انتقال دادم 😍😍🤲 ...

سلام منم امروز باید میرفتم برا سنو که دارو بده خیلی خوابم میومد نرفتم فردا سوم پریودیه میشه برم ؟

سلام منم امروز باید میرفتم برا سنو که دارو بده خیلی خوابم میومد نرفتم فردا سوم پریودیه میشه برم ؟

چراااا؟ نمیدونم والا منم دوم‌پریود رفتم ولی خب اینکار چیزی نیست که بخوای سرسری بگیریش عزیزپ

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

[QUOTE=271772777]سلام سلام به همه قشنگا بچها من دیروز رفتم انتقال و به امیدخدا ۳ تا نی نی بلاست انتقال دادم 😍😍🤲 ...[/QUOTE

به به قدمشون مبارک مبارک باشه برات عزیزم

ان شاءالله بهترینا پیش روت باشن

خوشحالیم خیلی کوتاه بود بتام افت  واسم دعا کنید دلم اروم بگیره دارم دیوونه میشم

عزیزم از حالت ما رو بی خبر نذار لطفاً