2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بارداری میشه از پودر موبر استفاده کرد؟

سلام عزیزم خواهر شوهرم باردار بود بچه اش تازه بدنیا اومده از پزشکش پرسیده بود در مورد پودر گفته بود استفاده نکن.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
هزینه اش چقده؟ 

متین الکی اینارو مینویسه . بنظرم هرکی مام مثبت شد دیگه نباید اونجا بره . بهتره پیش صدیقه حنطوش زاده یا محبوبه شیرازی یا کلی دکتر زنان که مخصوص بارداری ای وی اف پرخطرن . دوتا از دوستای من دوقلو باردار بو.دن با بی تدبیری متین احمق ی قل رو از دست دادن بدبختا تو ماه اخر خفه شده بودن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
الهی قربونت برم من، حق داری واقعا بچه داری صبر می خواد حال برسه به شما که خدا دو تا فرشته نصیبت کرده ...

خدانکنه عزیزدلم. قربونت برم مهربونم زنده باشی عزیزمی😘😘😘❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

دوتاخواهرایی ک بی بی تون مثبت شدمبارکتون باشه،ریپلای نمیکنه بازخطامیده نی نی سایتم،الهی ک بابتاهای تپل مپل خبربارداریتونوبذاریدبرامون،خداروشکرتاپیک ازحالت منفی دراومد😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون  بابت توضیحاتت عزیزم،ازمایش دادی امروزبسلامتی؟؟

آره جانان جان دیروز ۶۰۰وخورده بود بتا خداروشکر ، پیش اصغرنیا هم رفتم. گفت دو هفته دیگه سونو قلب . جانان جانم همش دارم دعات میکنم اگه قابل باشم، الهی که بزودی همه کارهات درست بشه عزیزم و سال دیگه همین موقع ژوژه خوشکل و سالمت را بقل بگیری❤️❤️❤️❤️ برام دعا کن 

امروز مونده خیلی قرمز شده خدا کنه درست باشه

سلام به همگی

من به هیچکس نمیگم اومدم ذوقم با شما درمیون بگذارم

امروز هم بیبی چک استفاده کردم خیلی زودتر و در چندثانیه ولی کمرنگ خط دوم ظاهر شد  

کوئین جان مامان شدی رفت دیگه

سلام به همگی من به هیچکس نمیگم اومدم ذوقم با شما درمیون بگذارم امروز هم بیبی چک استفاده کردم خیلی ...

وایی عزیزم برایه منم دعا کن منم دوتا دختر دارم خدا به منم نگاه کنه خدایا یعنی میشه منم عکس بیبیچک مثبتمو بزارم