2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد این چهارده روز رو کامل خوابید وقتی بیدار میشی جواب آزمایش کنارت باشه😁

انشالله جوابش برای هممون مثبت باشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@sseeaa     س‍لام عزیزم امشب به نیت حاجت روایی شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به اما ...

مرسی عزیززم از دعای قشنگت ،برات دعا میکنم خدا حاجت دلتونو بده ،ودامن همه چشم انتظارا رو با بچه های سالم پر کنه

همینجوری قلبت میکوبه؟ چون منم یه تایمی که سرپا باشم یا نشسته باشم دیگه اینجوری نمیشم

آره. اگر زیاد درازکش باشم اینجوری میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالل ...

ان شاءالله به حق پنج تن 

مبارکت باشه عزیزم، ان شاالله جشن ۱۰۰ مین سالگرد عقدتون با دل خوش بگیرید.

😍😍 انشاءالله که هست  حالش خوبه خداروشکر :) شما خوبی عزیز دلم من صبح برای اولین بار معد ...

نفخ نکردی احیانا

یا چای با چیزی  خوردی بعدش آب میوه بخوری ؟!

یک سری چیزی با هام خورده بشه سبب نفخ و همین حالتی که گفتی میشه 

ان شاءالله به حق پنج تن  مبارکت باشه عزیزم، ان شاالله جشن ۱۰۰ مین سالگرد عقدتون با دل خوش ب ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت 😍😍😍🙏🙏🙏😘🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مامانم انقد عصاره گوشت واسم درست کرد این چند روز که دیگه گوشت زده شدم تو شیشه میکرد واسم 🤔 ضرر داش ...

اصلا ضرر نداشته، خیلی هم خوبه 

خداروشکر کن.

ما که هیچ کس نمیدونست، غذام شده بود سوپ، مرغ آب پز، کباب حاضری، تخم مرغ ، املت، سیب زمینی آب پز، نان پنیر و گردو یا سبزی یا هم شیر و موز یا بیسکوییت، شب هام سبک بود، بعضی وقت ها هم سوپ. 

فقط روز انتقال قرمه سبزی روز قبل تو یخچال بود ، گرم کردیم خوردیم.

بچه ها شما هم با آمپول پروژسترون ترشحاتتون زیاد شده؟😷

تو لباس من همش قرص میریزه  :/ 

مثلا همین الان عوض کردما ۵ دقیقه بعد توش قرصه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نفخ نکردی احیانا یا چای با چیزی  خوردی بعدش آب میوه بخوری ؟! یک سری چیزی با هام خورده بشه سبب ...

دیشب شیر خوردم خوابیدم

صبح بیدار شدم معده درد بودم هنوزم هستم

انگار داخل معدم استخون تیز گیر کرده نفس میکشم دردم میاد

چایی اصلا نمیخورم میترسم بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40