2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684634 پست
این مردایی که خیلی خیلی دلشون بچه می خواد آدم نمی دونه باید چی بهشون بگه ،باهاشون چه کار کنه، شوهر م ...

هعیییی کاملا درک میکنم عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا کسی منو نمیبینه؟؟؟؟؟

خب اطلاعی نداریم گلم🫂 ببخشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم قربووونت برم❤️❤️ نه لیسانس بودم. الان مجازی ارشد میخونم. سر پیری و ...😂😂 ولی خیلی خوبه وقت ...

خوشبحالت باور کن بهترین کار و می‌کنی منم بیکار و بی‌عار😅😅😢

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان کی سرکلاژ انجام داده؟ کمک میخوام ۴ روزه عمل شدم امروز واژنم همش تیر میکشه . میخوام بدونم طبی ...

طبیعیه عزیزم، فقط باید تا دو هفته استراحت مطلق باشی یعنی فقط برای سرویس بلند شی، بعد از دو هفته هم نسبی.

اگر دچار انقباض یا خونریزی شدی حتما برو دکتر. ان شاالله که خیره عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
این مردایی که خیلی خیلی دلشون بچه می خواد آدم نمی دونه باید چی بهشون بگه ،باهاشون چه کار کنه، شوهر م ...

خیلی سخته می‌دونی ما خانوما درد و دل میکنیم اما برا یک مرد ببین به چه نقطه ای از فشار روحی میرسه که آرزوهاشو بصورت واقعیت به آشناهاش میگه حالا من میگم یوقت دوستات میفهمن بد نشه میگه تا اون موقع من و تو پدر و مادر شدیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عیب نداره،دکتر خیلی خوبی پانکچرت کرده غصه نخور خیلی دکتر متبحری هست

توکل به خدا

از دیروز تا حالا حالم خیلی بده، دوز بی هوشی هم فک کنم زیاد بوده نفس می کشم قسمت کتفم درد می کنه، از‌ قسمت پایین شکم هم نگم.....

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام فاطمه جانم، چطوری؟ اوضاع احوالت چطوره در چه حالی؟

سلام عزیزم خوشگل خاله چطوره خودت خوبی منم شکر خدا میگذرونم دیروز و امروز حال روحی خوبی نداشتم مخصوصا دیشب اما الان کمی بهترم 

دخترا موهای من جنسش نازکه تازگیا هم ریزشش شدید شده پوست سرم زود به زود چرب میشه می‌دونم از تیروئیدم هستش دارو مصرف میکنم شامپو هم از شامپو سریتا با تونیکش استفاده کردم افتضاح شد ریزشش کاسه سرم کم کم خالی میشه الان شامپو اویدرم استفاده میکنم برا موهای چرب و تقویت کننده کسی تجربه ای داره مثل من باشه و درمان کرده

سلام من دیگه نتونستم تحمل کنم امشب رفتم حموم

ولی سعی کردم زود بیام بیرون نمیدونم چقدر موفق شدم.

کمر درد هم دارید شما؟؟

من واقعا کمرم درد میکنه

بعد فکر میکنم این شیاف اندومترون جذب بدنم نمیشه همش خارج میشه

چطور بگم من ساعت ۴ بعدازظهر شیاف زدم الان یهو همش ریخت قرص آب شده بود البته :/ پودرش هم مشاهده میشه داخل لباسم

بعد همیشه ی همیشه حتی اگه آب هم بخورم بازم تشنمه طبیعیه؟ همیشه دهنم خشکه

آخه سری قبل اینجوری نبودم 

البته که دارو هام فرق می‌کرد تا حدودی

بعد ببخشید میگم واژنم خشکه حس خارش داره از خشکی نمیدونم منظورم رو رسوندم یانه😬🙈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزان شما همگی بعد انتقال یا هپارین داشتین یا انوکساپارین من سری اول بهم انوکسا داده بود این سری ...

عزیزم اصولا همه ندارن.... 

اما اینکه سری قبل داشتی علتش چی بوده؟ 

اگه به خاطر شناسایی مشکلت بوده خوب الانم باید بده.... 

نه که الکی الکی شری قبل دادن اون قضیش فرق میکنه.... 

چون بعضی دکترا برا همه تجویز میکنن.... 

اما درستش اینه که بر اساس تشخیص تجویز بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوشگل خاله چطوره خودت خوبی منم شکر خدا میگذرونم دیروز و امروز حال روحی خوبی نداشتم مخصوصا ...

خدا رو شکر عزیزم خوبه سلام میرسونه.

ای بابا دیشب کلا انگار شب سنگینی بوده خیلی ها از جمله خود منم حال و اوضاع خوبی نداشتیم 😁

خدا رو شکر که الان بهتری الهی که همیشه خوب و خوش . سلامت باشی🤲🌹

مممنونم عزیزم .شما هم سرکلاژ شدی؟ نشستن عیبی نداره یا همش دراز بکشم؟

بله عزیزم منم سرکلاژ شدم.

نه گلم استراحت مطلق یعنی فقط دراز بکشی، نشستن یه بخیه هات فشار میاره، دو هفته اول استراحت مطلق باش حتما، بعدش تحت نظر دکترت نسبی میشه استراحتت.

سلام بروی ماهت آنا جون، خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ دردونه هات در چه حالتی بهتر شدن؟ دختر منم خوبه یکم ...

فدات گلم.... 

شکر خوبیم.... 

دیوه کوچولوهای من بزرگ شدن.... 

فاز کولیک مولیک رو رد کردن.... 

اما کلا پدر مادرا هیچ وقت بازنشسته نمیشن.... 

همیشه و تو هر مرحله ذهن و روح و جسمشون درگیر بچه هاشون هست.... 

انشالله دغده های شیرینشون رو فقط داشته باشیم و تنشوم سالم باشه و شاد و موفق باشن.... 

انشالله دردونه تو هم بزرگ میشه و درگیر دغدغه های شیرینش خواهی بود یه عمر طولانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com