2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
خدا حفظش کنه....  پس چیزی تا تولدش نمونده....  فکرش رو بکن....  یه زمانی کجا بودی ...

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنین منو.من میخام برا تعیین جنسیت برم ای وی اف مراحلش برامن چجوریه؟کلا تا انتقال چقد طول میکشه؟مشکل خاصی هم نداریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ۲۸ ام ؟ اون‌که راحت وقت میداد مطبش خلوت بود ؟

ن آزمایشم و ۲۸نوشته گفتم یکماه وقت داره برا همین گفتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه تازه رفتین این خونه‌ ؟ 

ن یکسال داره تموم میشه خوبی جونم صبح قشنگت بخیر 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

وضعیتم تو اسنپ هوا خیلی سرده.🥶🥶

من بیشتر خوابیدم چون مشاور کلینیک گفت سه روز اول استراحت مطلق فقط برای دستشویی و غذا پاشو،من البته ا ...

من  امروز خودم عذاب وجدان گرفتم چون اصلا خیلی کم تو رختخواب میرفتم در حد شاید یه استراحت قبل ظهرو بعدظهر یه همچین چیزایی کار نمیکردم ولی مثلا به بهانه وضو ونماز آروم آروم بلند میشدم بعد نماز یهو وقت دارو هام میشد بعدش یه دنت میخوردم یکم استراحت بعد میرفتم آمپول بزنم میومدم وقت شام بود شام میخوردم بعد دارو و تننقلات وشر نشاسته  و بعد میخوابیدمالان که فکر میکنم خیلی کم تو رختخواب میرفتم دیگه عذاب وجدان دارم که چرا رعایت نکردم

من  امروز خودم عذاب وجدان گرفتم چون اصلا خیلی کم تو رختخواب میرفتم در حد شاید یه استراحت قبل ظه ...

عزیزم🥺🥺🥺

نزدم! ولی فکر هم نکنم واکسن بزنم چون ۲۰۱۹ سه گانه رو زدم، یعنی دیفتری، کزار و سیاه سرفه. واکسن آنفول ...

اهان اگه زدی که هیچی من چون سری قبل که زدم ایران بودم و الان نزدیک ده ساله گذشته و به دکترم گفتم میخوام بزنم گفت باید ۲۸هفته بیای 

انفولانزا که منم نمیزنم دکترمم گفت لزومی نداره بزنی 

سلام دخترا، من سینافکت استفاده میکنم، تو دوره لانگ انتقالم، دو روز کمردرد دارم   ، بخاطر داروعه ...

خیلی خوب استراحت کنی خوب میشی باورت میشه من درست 8روز قبل انتقال سرماخوردگی شدید گرفتم شدید آااا در حد آنفولانزا ولی همش خوابیدم واستراحت و تغذیه خوب مولتی ویتامین هم حتما بخور دیگه روز انتقال تا حالا هم شکر خدا سرحال سرحال بودم  حتی فکر کنم برای این سرحالی بوده که زیاد نتونستم تو رختخواب بمونم  

سحر جون تو‌ وقتی استرادیول میخوردی پرولاکتینت بالا میرفت با چی کنترل میکردن ،دوز گابرگولین رو‌بالا م ...

عزیزم من با استرادیول شدید پرولاکتینم بالا میرفت دکتر غدد کابرگولین زیاد میکرد تا انتقال روز شش یا هفت انتقال هم مجدد ازمایش پرولاکتین میدادم اگه نرمال بود که هیچی اگه بالا رفت دکتر گفت برات برموکریپتین شروع میکنم من فقط برای پرولاکتینم با دکتر غددم مشورت میکنم دکتر زنان اصلا نمیتونن توی این زمینه کمک کنن من قبلا به حرف دکتر زنان یک ماه به انتقال کابرگولین قطع کرد بعد بتای من مثبت شد ولی افت بتا دادم که ازمایش پرولاکتینم ۲۹۰۰ شده بود دکتر غدد گفت بخاطر کنترل نکردن پرولاکتین جنین پس زده شده🥺

سه تا جی سی اس اف؟  چه روزایی؟  جالبه!  هاش سی جی یا جی سی اس اف؟  ممنون میش ...

بله سه تا gcsf يدونه چهار روز قبل از انتقال يدونه روز انتقال يدونه چهار روز بعدش ، دوتا هم هاش سي جي زدم يدونش روز انتقال يدونه چهار روز بعدش