2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم،شما هم همینطور😍😘 شما هم دوتا انتقال دادی؟

من یکی دادم گلم کامپکت :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم دکتر به من گفت باید سونو بشی ببینم ذخیره سونوت چنده البته به ماما گفتم ذخیرم ۳ هست گفت زیاده شای ...

عزیزم من خودم هم میخوام لاهوتی رو انتخاب کنم و برم،پری جون شما میخواین روز سه پریودی برین تهران؟

آزمایشات رو انجام دادین؟؟سونو سینه چی؟

من کیست سینه و یه توده کوچیک دارم تو سینه گفتم شاید اگه شهرستان سونو کنم قبول نکنن،

به کدوم شماره زنگ میزنی که میتونی با ماما لاهوتی صحبت کنی؟

سلام عزيز دلم خوبى؟؟ نى نى جون خوبه؟؟ ماخوبيم شكرخدا والااينجاچندبار سرزدم اكثرا بچه ها نبودن جز رز ...

مرسی عزیزم خداروشکر که خوبید. برا منم تا اینجا همه چی خوب پیش رفته هفته ۳۴ام. فعلا تاریخ زایمان و نوع زایمانمو دکتر بهم نگفته. فکر میکنم این یکی دو هفته با سونو مشخص بشه.

تو ۳۵هفته ای؟ بهت تاریخ و ... دادن؟

وزن جنینت خوب بوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم قربونت تو چطوری ؟  ما خوبیم خدارپشکر  شما هم فک کنم رفتی هفته ۳۲ شکر خدا ؟&nb ...

سلام عزیزم

خوب خوبم 

خداروشکر ک تو و نی نی هم خوبین

من هفته ۳۴ام

بزار یه بار دیگه پروندمو چک کنم مطمئن بشم 😀

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام .الحمدالله منم سه تا جنین بلاست برام انتقاال دادن روز 11 انتقالم بی بی زدم منفی شد .ببخشیدشماآز ...

من روز ده بی بی زدم مثبت شد روز ۱۲ازمایش بتا دادم مثبت بود همیشه بی بی چک مطمین نیست من دوستم سه قلو حامله بود اما بی بی چک هاش منفی انشالله دوسه روز دیگه میری آزمایش خدا دلت رو شاد می کنه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام عزیزم قربونت تو چطوری ؟  ما خوبیم خدارپشکر  شما هم فک کنم رفتی هفته ۳۲ شکر خدا ؟&nb ...

آره عزیزم ۳۳و دو روزم

شمارش تیکر بهم استرس میده دیگه نذاشتم

سونوی رشد جنین رفتی؟

من دو هفته پیش رفتم

نوع و روز زایمان رو دکتر بهت گفته؟ مال من فعلا مشخص نیس گفت هفته ۳۶سونو میشی

خدا رو شکر که جفتتون خوبید عزیزم  کلا تغییرات هورمونی روان آدم رو به هم میزنه .چیزی تا زایمانت ...

مرسی از دعای خیرت عزیزم تا لحظه ی بدنیا اومدنش فکر و خیال و اضطراب آدمو ول نمیکنه

انشالله که همینطوره منم مطمئنم این هدیه ی قشنگ نصیب همه مون میشه😘 

مرسی از دعای خیرت عزیزم تا لحظه ی بدنیا اومدنش فکر و خیال و اضطراب آدمو ول نمیکنه انشالله که همینطو ...

انشاالله 🙏😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم ۳۳و دو روزم شمارش تیکر بهم استرس میده دیگه نذاشتم سونوی رشد جنین رفتی؟ من دو هفته پیش ر ...

وقتی شماها رو می بینم که بسلامتی به ماه آخر رسیدین امیدوار میشم. ان شاء الله که بسلامتی بچه ات رو بغلت بگیری. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌