2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من ساعت ۹ صبح بود انتقالم بلیط برگشتم با هواپیما بود ساعت ۶ عصر همون روز برگشتم  خود دکتر علیر ...

پشمالو شما آنوکسا و اسپرین و چسب بازو نمیدونم چسب رحم و این چیزا هم داشتی؟اگه اره مشکل ایمنی انعقادی داشتی که علیرضایی بهت داد یا بخاطر منفی های قبلی داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا از ماه ۴ بیشتر استراحت کردی؟ حالا من از وقتی رفتم تو ۴ ماه ویارم تموم شد فعالیتم بیشتر شده اللب ...

چون طول سرویکسم ۳۱ بود و کلا سه ماه دوم بارداری خیلی مهمه بچه هنوز نرفته بالا داره وزن میگیره و باید مواظب زایمان زودرس باشی من اینجا بچه ها بهم میگفتن میگفتم خیلی سخت میکیرن مهم سه ماه اوله چرا استرس میدن الکی ولی واقعا درسته خودم این مدت دیدم زایمان زودرس بخاطر بی اختیاطی اتفاق میفته سه ماه دوم

درسته اول و آخر خواست خداست که کمکمون میکنه ولی ماهم مواظب باشیم تا ایشالا به سلامتی بغل بگیریم 

خب ماهم به سختی باردار شدیم چرا ریسک کنیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم انشالله خوش خبری.... 

سلام به تورک آنای عزیز

اتفاقا امروز یادت میکردم

به روزی که جوابت مثبت شد و چقدر هممون استرست داشتیم اون روز

و جواب مثبتت کلی هممون رو شاد کرد و کل تاپیک شده بود پر از پیام های شادی و تبریک

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
چرا از ماه ۴ بیشتر استراحت کردی؟ حالا من از وقتی رفتم تو ۴ ماه ویارم تموم شد فعالیتم بیشتر شده اللب ...

استراحتت خوبه عزیزم اگه طول سرویکس و جفت خوبه اصلا نگران نباش همینطوری عالیه 

انا جان لطفا جواب منو بده من خیلی استرس دارم 

عزیزم متاسفانه نتونستم همه پیغامارو بخونم ممنون میشم یا مجدد بپرسی یا بگی کدوم صفحست

حالا باز صفحات آخرو یه چک میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای از اول مهر تا حالا که بیشتر تو تاپیک هستم فوقش سه چهار نفر مثبت شدن که یکیش شما بودید و شما هم ک ...

نهال گلم من قراره از تمیزی وقت بگیرم خواستم دست پر برم پیشش ببین گلم ویزیت اول فقط اون آزمایش هایی خواست که عکس دادی و سونو سینه و قلب بجز این سه تا چیز دیگه ای خواست که ویزیت دوم ببری بهش نشون بدی یا نه؟ من راهم تا تهران خیلی دوره و مرخصی هم ندارم میخوام حداقل اینا رو انجام بدم نشونش بدم دارو بگیرم ازش مجبور نشم دوبار برم کمک بزرگی میکنی بهم😘

پشمالو شما آنوکسا و اسپرین و چسب بازو نمیدونم چسب رحم و این چیزا هم داشتی؟اگه اره مشکل ایمنی انعقادی ...

انوکسا اسپرین دارم ولی چسب بازو نداشتم 

علیرضایی بخاطر هردو میده هم انتقال منفی داشته باشی هم انعقادی که من هردو شرایط رو داشتم 

استاره من یه گروه عضوم تقریبا ۷۰ نفریم همه مام هستیم  با مشکلات پیچیده‌و ساده و خلاصه همه جوره ...

یادمه یکی از بچه ها هم که قبلا اینجا بود با علیرضایی دو قلو باردار شد.در واقع اون معرف علیرضایی شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام لطفا جواب سوال منو بدین کسی بوده ک تو میکرو تسه سلول زایا داشته باشه وبا دارو درمان بشه 

عزیزم بله سلول زایا باشه تو آزمایشگاه اگه اشتباه نکنم و با دارو یه کارایی میکنن اما دقیق یادم نیست کسی انجام داده یا نه.... 

خلاصه سلول زایا باشه یعنی امید داشته باش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین لاهوتی هم خیلی عالیه ولی میگن اخلاقش مث علیرضایی نیست نهایتا همه اینا ی متد دارن باید ببینی دلت ...

واقعا اخلاقش خوب نیست؟؟ولی داخل کانال تلگرامی که خیلی بیمارها ازش تعریف میکنن 

درسته همه از یه روش استفاده میکنن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به تورک آنای عزیز اتفاقا امروز یادت میکردم به روزی که جوابت مثبت شد و چقدر هممون استرست داشتی ...

ای جانممممم.... 

فدات.... 

من این دو تا فرشته رو از انرژی هایی زیباتون و لطف خدا دارم.... 

هر چه قدر تشکر کنم ازتون کمه.... 

تایپیکا رو خوندم سال ۹۴ام یکی ب اسم شادی مشکل مارو داشت اما خب بعدش ندیدم ک نتیجه گرفت یا ن خیلی زیا ...

عزیزم صد درصد یادم نیست اما ۹۹ درصد فکر کنم مامان شد.... 

اما تو فقط + فکر کن به هر حال غیر ممکن نیست....