2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان امیدوارم همتون نتیجه تلاشتون را بگیرن.     

من 40سالمه و دوتا دختر دبیرستانی دارم 

حالا به خواست بچه هام و شوهرم میخام اگه خدا بخواد یه پسر بیارم رفتم دکتر سونو شدم گفت تخمدان راست کمی تنبلی داره ولی برای آی وی اف خوبه آزمایش ا ام اچ دادم 

5/8بود برام تقویتی داد و گفت از روز20پریود هر روز2تا 

استرادیول بخورم تا پریود بشم وروز دوم پریود برم برای بقیه کارها حالا من سینه هام فیبروکیستیک خفیفه و میترسم استرادیول براش بد باشه از طرفی خون‌ریزی‌ها م شدید هست که میگن ضخامتم‌ زیاد میشه و وقتی پریود میشم دیواره رحم می‌ریزه بخاطر اونه و استرادیولم که ضخامت را بالا می‌بره 

میخواستم ببینم به شما هم قبل از شروع سیکل استرادیول دادند؟؟

چه جالب چشم منم این طور میشه پوست پوست هم میشه پماد هیدرو کورتیزول چشمی میزنم خوب میشه دوباره میزنه& ...

منم دقیقا همین پماد رو میزنم نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من از وقتی وارد این جریان شدم کلا سیستم م به هم ریخته خواب یکی از اون است بعضی وقتا وسوسه میشم ...

حتما با دکتر مشورت کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان امیدوارم همتون نتیجه تلاشتون را بگیرن.      من 40سالمه و دوتا دختر دبیرس ...

چه داروهای تقویتی بهتون دادن ؟کجا رفتین دکتر ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
منم دقیقا همین پماد رو میزنم نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه 

کسی بهت معرفی کرده این پماد رو ؟من حتی ازمایش کبدی هم دادم فک کردم مال اونه 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام دوستان امیدوارم همتون نتیجه تلاشتون را بگیرن.      من 40سالمه و دوتا دختر دبیرس ...

ذخیرتون ماشالا خوبه 

مال من ۱/۷ البته من ۴۳ سالمه 

۴۰ سالکی پیش رضا نصر رفتم اصلا کارش خوب نبود ماماها کاراشو میکردن 

کسی بهت معرفی کرده این پماد رو ؟من حتی ازمایش کبدی هم دادم فک کردم مال اونه 

اوایل که نمیدونستم مربوط به پریودیم میشه رفتم دکتر عمومی اینو داد، دکتر بهت گفت آزمایش کبد بدی؟

اوایل که نمیدونستم مربوط به پریودیم میشه رفتم دکتر عمومی اینو داد، دکتر بهت گفت آزمایش کبد بدی؟

من فک نکنم ربطی به پریود داره کلا پوستتون خشکه ؟

من فک نکنم ربطی به پریود داره کلا پوستتون خشکه ؟

نه خیلی خشک نیست مطمئنم مربوط به پریودی میشه اخه مگه میشه دقیق با پریود شدن اینجوری میشم روزای دیگه هیچوقت اینطوری نیستم

ذخیرتون ماشالا خوبه  مال من ۱/۷ البته من ۴۳ سالمه  ۴۰ سالکی پیش رضا نصر رفتم اصلا کارش خ ...

من فک کنم ذخیره اشون نرمال نیست کسانی زیادتر از حد طبیعی باشن هم اگه اشتباه نکنم پلی کیستیک باشن چقدر خوش حال شدم اینجا خانوم های چهل ب بالا هم هست امیدوار شدم تاپیک دیگه بودم سن من خیلی بالا نظر میومد