2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
برای خدا کاری نداره، از خدا بخواه عزیزم  ان شاءالله همه چی عالی پیش میره عزیزم من از قبل ا ...

خیلی ممنون پری جون🙏🙏. انشاللله ❤️❤️ خیلی نذر کردم در این یکی دوماه ، انشالله خدا صدامون را بشنوه

الهی که برای شما هم همه چیز خیلی خیلی خوب و عالی باشه 💋💋

سلام عزیزم برا قبل انتقال خوبه فرتیل سی ام روشم نوشته ک برا ضخامت اندومتر خوبه. حالا چقد تاثیر داره ...

ممنون از توضیحت عزیزدلم ، حالا فعلا اوابوست را از دیروز شروع کردم انشالله بعد پانکچر اگر فاصله بدن انتقال رو، همین قرص و مجدد ازتون می پرسم و شروع میکنم 🙏🙏❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجا بچه های با تجربه و باسوادی هستند حتما میان و راهنمایی می‌کنند  من تا جایی که ...

عزیزم ویتامین d3 اگر کم دارید بخورید 

منم هم کمبود ویتامین د۳ داشتم که قرص خوردم، بعد گفتم مجدد برام بنویسند گفتند همان مقداری که تجویز شده کافی بوده و بیشتر از اون مسمومیت میاره 

به نظرم در خوردنش زیاده روی نکنید 

باز هم با مرکزتون صحبت کنید و آزمایش هم بدید ببینید چقدر کمبود این ویتامین دارید 

خیلی ممنون پری جون🙏🙏. انشاللله ❤️❤️ خیلی نذر کردم در این یکی دوماه ، انشالله خدا صدامون  ...

خواهش میکنم عزیزم، پانیذ هستم 😗💞

ممنون عزیزم 

صد در صد خدا صداتو میشنوه. 

گلم تو کانال ها عضو شو همه آزمایش هاشون رو گذاشتن نمونه ش یکی رو برات میفرستم اینجا هم 

عزیزم این لیست که برام فرستادی ناقصه مثلا پرولاککتین نداره برایه منی ‌که هیچ ازمایشی ندادم باید کاملش باشه گویا گیرم نمیاد 

با تمام وجود درک میکنم منم همینطور با این تفاوت که من با هر نشونه ای که خودم قانع بشم بدو میرم بی بی ...

بی بی چکای منم ی جور دیگه به ریشم میخندن😅 قشنگ مثبت هاله دار میشن. حالا این دفعه بدترررر کامل خط بنفش شده بود ینی هاله نبود خط بود و رنگ داشت😂😬 بعد فک کن بتام چند بود؟ زیر دو 😂😂 ینی من باید ب عنوان ی نمونه آزمایشگاها روم کار کنن ک این دیگه چ پدیده ایه😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اها که اینطور به هرحال باهاش تعداد و تحرک بهتر شد اما مورفو تکون نخورد 👍🏻من شوهرم تعدادش از اول ۸۰ ...

نمیدونم بر چه اساسی برای همسرت نوشته بوده ولی همسر منم یه مدت اینارو‌ مصرف کرد ،هر سه تاشو ، فرتیل اید هم کلا برای کیفیت اسپرم بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون از توضیحت عزیزدلم ، حالا فعلا اوابوست را از دیروز شروع کردم انشالله بعد پانکچر اگر فاصله بدن ا ...

ان شاالله بهترین ها پیش میاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@sarvesahi     سلام عزیزم امشب به نیت حاجت دلتون ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام ...

سلام مهتاب جان. ممنونم از اینکه وقت می گذاری و برامون نیایش می کنی. مرسی عزیزدلم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الاجون لیست کامل ازمایش های اولیه که برایه خانم اول تا سوم پریودی میدنو نداری

نه عزیزم متاسفانه. خیلی وقته ازمایش کامل ندادم اکثرا تیروئید و پرولاکتین و ویتامین دی رو مینوسه . قبلیا چیابود اصلا یادم نیس ببخشید

با تمام وجود درک میکنم منم همینطور با این تفاوت که من با هر نشونه ای که خودم قانع بشم بدو میرم بی بی ...

وحشتناکه😅 ولی واقعا همین که چند روزی فک کنی مامان شدی هم لذت بخشه🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍