2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
پری جون هر چی وزنت کمتر باشه بهتره من قدم ۱۶۵زمان انتقال ۶۰کیلو بودم دکترم گفت اگه میتونی تا رو ...

بهارک جون تبریک میگم نوزاد پسر رو😍پس باید کم کنم 👍🏻تو کانال هم از ماما پرسیدم رو کیفیت تاثیر داره گفت کاهش وزن برای تخمک ها خیلی خوبه من کلا همه جا بدنم به اندازه س تقریبا بجز چربی دور شکم که همون مهمه برای دستگاه تولید مثل زن.هر موقع دراز نشست میرم و پیاده روی و اینکه شب ها شام سبک بخورم کم میکنم حالا باز شروع میکنم

نگران نباش شاید واسه دستگاه سونو دیروز باشه ولی هماتوم نداری اگه بود که میگفتن بعد هم یکی دو قطره تو ...

از دکتر پرسیدم هماتوم ندارم کفت نه اسپرین که ندارم کلا انوکسا رو باید قطع کنم تو دستشویی فقط می خواستم سکته کنم  

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی برای ایمنی انعقادی هم گفت آزمایشگاهی که خودم میگم باید بری یا فقط برای سونو سینه و قلب گفت هرجا ...

عزیزم به نظرم داری دوباره کاری میکنی چون اکثر دکترا فقط ازمایشگاهی که خودشون معرفی میکنن رو قبول دارن الان میری هزینه میکنی بعد احتمال اینکه دوباره هزینه کنی زیاده به نظرم ی سر ویزیت سدن و تهران رفتن بهتر از دوباره هزینه کردن و زمان رو از دست دادنه 

زنگ زدم‌ مطب گفت اگه تا حالا نشدی احتمالا تا ۶ ماه بره بیشتر از ۶ ماه نمیشه تاخیر کنه . چیکار میکنی ...

خب پس صبر کن عزیزم انشالله میشی و میری برای انتقال. 

هیچی همونجوریه خیلی برام دعا کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوشحالی من همیشه کوتاه مدت بوده الان رفتم سرویس چند قطره خون اب ازم چکید لکه بینی داشتم تو این سه ما ...

احتمالا برای دستگاه سونو هستش خیلی از دوستانی که اینجا هستن بعد از سونو لکه بینی دارن

به نظرم حتما به دکتر زنگ بزن و این مساله رو بگو

شاید برات شیاف اضافه کنه

نگران نباش عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
احتمالا برای دستگاه سونو هستش خیلی از دوستانی که اینجا هستن بعد از سونو لکه بینی دارن به نظرم حتما ...

سنو شکمی بوده واژینال نبود و این که از شب چله لکه قهویی داشتم هی قطع میشد هی می امد پری روز انوکسا نزدم خودم کلا لکه بینی قطع شد باز دیروز زدم امروز اینجوری شد لثه هامم خون میاد مطمینم از امپوله 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
کاملا حالت رو درک میکنم.باور کن هممون همین فکر و خیالات رو داریم .اما چ میشه کرد بلاخره این مشکلی هس ...

سلام عزیزم، دوتا جنین دیگ دارم، یکم غلظت خون دارم، و پرولاکتینمم بالاست، تمام جنین هام هم گرید a بودن

یه بار دوتا گذاشتم نشد دومین بار سه تا ک جواب آزم سه بار مثبت شد بعد افت پیدا کرد زندگی رو سرمخراب شد، خیلی حالم بده خیلی، چون میدونم زندگیم ب یک بچه نیاز داره تا همچیش رو روال بیفته... 😢

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سنو شکمی بوده واژینال نبود و این که از شب چله لکه قهویی داشتم هی قطع میشد هی می امد پری روز انوکسا ن ...

پس حتما برو دکتر عزیزم

به نظرم همین امروزم برو 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من فعلا مد نظرم علیرضایی هست چون گفت دکتر دارو خارجی بهت میده اما اینکه حتما گونال بده نه مطمئن نیست ...

من ۱۰ سال پیش گونال زدم و خیلی تخمک بالغ و خوب داشتم هر چند وسط راه ، سیکلم کنسل شد بخاطر تصادف . شما که ی قراره برید پیش علیرضایی ؟